Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

konnerud lerøy.jpg
Konnerud J18

Bring og Lerøy helg

I helgen arrangeres andre runde i Bring- og Lerøyserien. I Region Sør er det 6 hjemmearrangementer denne helgen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Konnerud J18 (bilde) gikk ubeseiret gjennom kvaliken til årets Lerøyserie. I første runde fikk de med seg 2 poeng. De ligger som nr. 6 på tabellen i sin pulje. Godøy og Sotra gjester Konnerudhallen denne lørdagen.

Flint Tønsberg J18 spiller hjemme i REMA1000 Arena. De fikk også full pott i kvalifiseringen og (spilte en uavgjort og ett tap) fikk ett poeng i første runde. Lørdag 17. desember kommer Kråkerøy og Fyllingen

I Fagerlihallen har Larvik HK hjemmerunde i Lerøyserien. Etter en ubeseiret kvalifisering og første runde i serien, ligger de på på 2. plass i avdeling 4, à poeng med Sola på første plass. Charlottenlund og Pors gjester Fagerlihallen denne dagen.

I Sandarhallen skal Sandar G16 ha hjemmerunde i Bringserien. De har så langt ikke tapt i Bringserien, og ligger på en foreløpig 2. plass i avdeling 3 med litt dårligere målforskjell enn Åsane på første plass. Åsane og Nærbø gjester Sandarhallen denne dagen, så her er det duket for toppoppgjør.

Nøtterøy G16 har hjemmerunde i Nøtterøyhallen. Gutta fra Nøtterøy ligger på 8 plass i avdeling 1 etter første Bringrunde. I helgen får de besøk av Fana og Strømmen/Glimt.

J16 fra Tønsbergs Turn skal ha hjemmerunde i Bringserien i Tønsberg Idrettshall. Jentene gikk ubeseiret gjennom kvaliken, i første runde vant de en og tapte en. De ligger på en foreløpig 3. plass i avdeling 5. Hundvåg og Fet gjester Tønsberg Idrettshall denne dagen.

Gulset har hjemmerunde i Bringserien, de gikk videre fra kvaliken med 2 seire og 1 tap. I første runde vant de en kamp, og spilte en uavgjort. De ligger på 3. plass i avdeling 6. Skreia og Nærbø gjester Gulsethallen denne dagen.

Vi ønsker alle lag lykke til!