Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lerøylaget til Reistad IL 2022
Reistad J18
Foto: Birger Øvensen

Bring og Lerøy helg

I helgen arrangeres første runde i Bring- og Lerøyseriene. I Region Sør er det hele 13 arrangementer, hvorav 3 av de spilles i Reistad Arena.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Reistad IL ble startet 27.november 1942 og feirer 80 års jubileum med trippelrunde nasjonal serie. Først ut er J18 i Lerøyserien. Jentene gikk direkte videre fra 1. kvalifisering med 1 seier og 1 uavgjort. I helgen tar de imot Tromsø og Våg til kamper i Reistad Arena.

Reistad G16 kvalifiserte seg til Bringserien med 1 seier og 1 tap i kvalifiseringen. I helgen møter de Melhus og Ryger Stavanger hjemme i Reistad Arena.

J16 fra Reistad gikk ubeseiret gjennom kvaliken og i helgen tar de imot Rapp og Sola hjemme.

I Runarhallen er det dobbeltarrangement i helgen. Lørdag spiller G18 Lerøyserien, de tok seg lett videre med 3 seire i kvaliken. I helgen tar de imot Fyllingen og Fjellhammer.

Søndag er det J16 som har hjemmekamper i Bringserien. De kvalifiserte seg med 1 seier og 1 tap, og i helgen møter de Tertnes og Nordstrand.

Videre i Lerøyserien gutter skal ROS ha hjemme arrangement i ROS Arena. ROS gikk ubeseiret videre fra kvaliken. I helgen møter de Randesund og Konnerud.

Falk Horten G18 måtte gjennom ekstra kvalik for å kvalifisere seg til Lerøyserien og i helgen får de besøk av Ryger Stavanger og Tromsø til kamper i Lystlunden Arena.

I Lerøyserien for jenter gikk Halsen lett videre fra kvaliken med 2 seire, de imot Sotra og Oppsal til kamper i Bergslihallen.

Jentene fra Pors gikk videre til Lerøyserien etter ekstrakvalik, i helgen spiller de hjemme i Vestsidahallen mot Storhamar og Sola.

Ekstra kvalik måtte også til for G16 fra Urædd, men de gikk videre til Bringserien og i helgen møter de Havørn og Sandar i Porsgrunn Arena.

Flint Tønsberg G16 gikk videre fra 1. kvalik med 1 uavgjort og 1 tap. I helgen møter de Kragerø og Fyllingen i REMA 1000 Arena.

Klyves J16 gikk ubeseiret gjennom kvaliken til årets Bringserie og har hjemme arrangement i Kongerødhallen. Gjestene lag er Strømmen-Glimt og Lillestrøm.

Hjemme runde har også Sandefjord TIF J16, de tok seg videre til Bringserien med 1 uavgjort og 1 tap. I helgen spiller de mot Heimdal og Kongsvinger i Jotunhallen.

 

Vi ønsker alle lag lykke til!