Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640_NHF-logo_RegionSor.jpg

Terminlister ses. 2022/23

Terminlistene for den kommende sesongen er nå publisert!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Terminlistene for sesongen 2022/23 er nå klare! Alle terminlister finner du ved å gå via "Kamper", velge Region Sør og søke opp aktuell klasse. Du finner også kampene i appen Min Håndball.

NB: Det er viktig at klubben legger inn riktig lagleder på hvert lag! For at kontaktinformasjon skal være synlig på handball.no og Min håndball må hver enkelt logge inn i Min Idrett og huke av for publisering på internett under "Personvern".  

 Praktisk informasjon

  • Terminlistene vil ligge åpne fra de publiseres til sesongstart. Det er verdt å merke seg at terminlistene er levende og oppdateres fortløpende over sommeren.
  • Det er fri omberamming til og med søndag 21. august. Alle omberamminger må avklares med halleier og motstander. Elektronisk omberamming av kamper foregår i TA. Velg "NHF Region Sør ordinær omberamming 22/23"
  • J/G 11: Aktivitetsserien avvikles som serie (6'er håndball). På enkelte helger er det lagt hjemme- og bortekamper i samme hall. Omberamminger må derfor sendes på e-post til nhf.rsn@handball.no
  • Det arrangeres 13-årsdag i hvert av de gamle fylkene på datoene 12. november, 13. november og 19. november. Disse kampene kan ikke omberammes.

 

Vær oppmerksom på at disse klassene må være ferdigspilt innen utgangen av:

J/G 16: Uke 49

J/G 20: Uke 49

Ved lagspåmelding hadde alle klubber muligheten til å legge inn ett antilag på jentesiden og ett på guttesiden. Vi har strukket oss langt for å få til dette, men kan likevel ikke garantere at det ikke finnes kollisjoner.

Dersom vi ikke har klart å ta hensyn til tidssperrer kan du flytte disse kampene i den gebyrfrie perioden frem til 21. august.

Spørsmål? Kontakt oss på nhf.rsn@handball.no

 

Husk også å melde på laget til Region Sør Cup - påmeldingsfrist er 20. august!

 

NHF Region Sør ønsker alle en riktig god sommer!