Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640_NHF-logo_RegionSor.jpg

ENDELIG!

Endelig er vi tilbake i normal drift - også voksen bredde. Vi utvider sesongen ut mai, og hvis du trenger en periode med trening før kamp, les her.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utvidelse av sesongen 

Mange lag har fått kamper utsatt på grunn av smitte i eget lag eller hos motstander. NHF Region Sør åpner derfor for at lag som ønsker og har mulighet tar i bruk mai for å avvikle kamper. For å spre belastningen fra kampaktivitet åpner vi også for at det kan spilles kamper på tirsdager ut denne sesongen.  Vær oppmerksom på at det er mange cuper i mai, slik at ikke seriekamper kolliderer med cupaktivitet. 

Som følge av at sesongen utvides, avlyses sluttspillet 1. mai.  

 

Seniorhåndballen  

NHF Region Sør håper og tror på fullført seriespill.
For å sikre grunnlaget ved opp- og nedrykk etter gjeldende reglement, gjør vi følgende prioriteringer i tilfelle det skulle komme nye restriksjoner eller det blir så mye sykdom i lagene at kampene ikke kan gjennomføres:
 

I 3. divisjon kvinner og menn vil vi prioritere halvspilte serier. Det betyr at de første kampene som må avvikles er de som mangler for at lagene har spilt mot hverandre én gang.  

I 4. divisjon kvinner vil vi prioritere dobbel serie. Det betyr at de første kampene som må avvikles er de som mangler for at lagene har spilt mot hverandre to ganger.  

I 4. divisjon menn vil serien avvikles som planlagt som enkel serie. 

I 5. divisjon kvinner vil vi prioritere dobbel serie. Det betyr at de første kampene som må avvikles er de som mangler for at lagene har spilt mot hverandre to ganger.  

Det blir sendt ut lister til klubbene.

Dersom et lag ikke har mulighet til å spille alle kampene, kan vi stryke kampene som ikke er prioritert. Dette vil ikke medføre gebyr, men laget vil stå som taper av disse kampene.

Lag som har kamper berammet i uke 5, og som ønsker å spille på oppsatt dato, bes avklare med motstander og gi beskjed til regionen innen torsdag 03.02. klokka 15:00.  Kamper som ikke meldes inn innen dette tidspunktet vil bli satt uberammet. 

Lag som ønsker en periode med trening før kamp, kan gebyrfritt omberamme kamper berammet i perioden 02.02. -15.02.  

 

Region Sør Cup  

På grunn av mange utsatte kamper må vi dessverre avlyse fellesarrangementet i Drammenshallen 26.-27.02. Semifinaler og finaler vil avvikles som enkeltkamper. Kvartfinaler, semifinaler og finaler blir trukket så fort runden før er ferdigspilt.