Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640 wordcloud.png

God Jul

Et kalenderår og 2021 går mot sin slutt, og vi har snart oss inn i 2022 skutt. Vi nærmer oss den fine hvite tiden, julehøytiden full av ønsker, drømmer, lengsler og håp.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle har vi vel tatt noen dobbeltstusser i 2021, banen har krevd både hoppskudd og finter av oss. Fra full nedstengning til delvis gjennomførte aktiviteter – og heldigvis noen herlige uker med full fres med mange baller, i alle haller.

Året har gitt oss en bratt læringskurve, vi har slitt og noen tramp har det nok blitt. Vi har delt, tatt imot, sett hva samhold og utholdenhet virkelig betyr. Møteplassene har i lange tider vært digitale, men for en fantastisk deltakelse. Digitale møteplasser har vært gull, kurs for trenere, dommere og spillere er gjennomført med mange kull.

Koronainfo, testing, karantene, ventekarantene, krisepakker og tilskuerbegrensninger har blitt kjente ord, vi har ustøtt tatt dem imot, med øvelse lært dem å kjenne og til slutt fått dem i mål. Vi står i pandemien sammen, klubbene, administrasjonen og styret, her spiller alle på et lag – ingen skal føle koronaskammen.

Klubbene har igjen tatt tak, tatt fart og satt noen finter både sommer og vinter, uten deres innsatsvilje ville vi ikke klart det. Dere har vist stor respekt for smittevernprotokoller, retningslinjer, avlysninger og tilskuerbegrensninger. Ved rødt kort har dere alle fulgt opp, stoppet all aktivitet og holdt ut. Klubbene har vist stor begeistring både på og utenfor banen, ved å arrangere uteaktiviteter, sosiale avstandssamlinger, konkurranser og digitale treff. Dere har alle stått på straffemerket, ventet på klarsignal, tatt sats og fyrt av for å vise Fair Play hele veien. Vi er alle dypt imponert over den innsats og fleksibilitet vi har vært vitne til i håndballåret 2021.

Om julenissen bare skulle innfri et ønske i år, ønsker vi oss full gjenåpning og aktivitet for alle. Vi har alle, gjennom 2021, vært vitne til hvor viktig vår aktivitet er for barn og unge, her har dere som klubb vist vilje og tatt et samfunnsansvar ved å holde hjulene i gang.

Vi vet det fortsatt vil være krevende og uforutsigbarhet inn i det nye året, men vi satser for fullt og håper på bedre tider. Nå kan vi alle ta oss en velfortjent pause på benken, tenke tilbake på et år hvor det tross alt, er skapt mange magiske opplevelser blant spillere, dommere, trenere, frivillighet og fellesskap.

Tusen, tusen takk for innsatsen til dere alle.

Vi ønsker dere en Riktig God Jul og et håndballmagisk Godt Nytt År i 2022.

Håndballhilsen fra

Styreleder Gro Gulliksen