Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

klassebilde-KB.jpg

Regional vinner av Kast ballen-konkurransen

Det var en spent 3.klasse som kom inn i klasserommet til siste time tirsdag på Stathelle Barneskole. På et bord sto en kjempeflott pokal merket, Stathelle klasse 3A.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klassen var i høst med på Kast ballen, hvor vi i Norges Håndballforbund har introdusert flere barn til lek med ball på over 600 skoler over hele landet. I Region Sør har 66 skoler deltatt, hvor vi har hjulpet lærere til at enda flere barn har fått gleden av å leke med ball når de er på skolen. De har benyttet ett ferdige skreddersydd undervisningsopplegg i kroppsøvings-timene og ute i friminuttene for elever på 1-3. trinn.

I de 3 ukene Kast Ballen varte deltok Stathelle klasse 3A sammen med 3.klasser over hele landet også med på Kast Ballen-konkurransen som ble arrangert den siste av de 3 ukene prosjektet pågikk. Konkurransen varte over 5 dager (mandag – fredag), og vinneren av konkurransen ble den klassen som hadde vært i mest aktivitet med håndball i friminuttene. Klasse 3 A på Stathelle Barneskole ble altså Regional vinner i vår region!

Lærer Thea Jacobsen og Karoline Egeland roser sine elever på hvor flinke og aktive de var i alle 3 ukene. «Elevene har hatt det kjempegøy og har vært veldig ivrige på alle utfordringer og øvelser de fikk prøve seg på. Selv har jeg ingen erfaring med håndball, men vi fikk et meget godt og enkelt undervisningsmateriell, gode videosnutter som ble vist til elevene hver dag som vi skulle øve på, noe som gjorde opplegget veldig morsomt for alle!»

Videre forteller rektor Gro Lien oss at det «har vært kjempegøy å se alle elevene som i friminuttene har øvd på alle utfordringer de fikk hver dag. Et veldig bra prosjekt som vi ønsker tilbake neste høst!»

Marianne fra regionskontoret fikk gleden av å gi Georg den store flotte pokalen, sammen med at  hver elev fikk hver sin hummel-ball. I tillegg ble det feiret litt ekstra med popcorn og saft denne tirsdagen. En minneverdig tirsdag i klasse 3A på Stathelle barneskole

 

Vi gratulerer så mye til Stathelle klasse 3A !

 

Pokal Georg.jpgimage9q07d.png