Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tren ute

Har du noen gang angret på en treningsøkt?

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er inne i en tid med mange restriksjoner og begrensninger. Noen steder er hallene stengt på 2. uka, andre har ikke trent inne i hallen siden midten av november. Utetrening har hele tiden vært et alternativ, men nå ser vi at det også settes det begrensninger for dette.

Vi skulle så gjerne ønske vi kunne si akkurat når vi kan trene som normalt igjen, men det kan vi dessverre ikke.

Det eneste vi vet er at du kan være med å påvirke din egen situasjon. Det at du og lagkameratene tar på dere treningstøyet flere ganger enn konkurrentene i naboklubben, drar pannebåndet godt over ørene og kanskje til og med må sette på brodder på løpeskoa- det gjør at dere er litt bedre forberedt den dagen vi kan trene inne som normalt og avvikle kamper igjen.

Vi vet at den dagen kommer, men vi vet ikke når.

Med alle dere utøvere i tankene har vi i Region Sør utarbeidet siden TREN MED REGION SØR, og nå har vi videreutviklet den med en ny side; TREN UTE.

Her finner du mange forskjellige øvelser som du kan gjøre alene, eller med laget ditt. Vi ønsker å fortsette å utvikle disse sidene så lenge det er behov for det, og vi tar gjerne i mot tips på aktuelle øvelser. Send de på mail til nhf.rsn@handball.no

Vi håper at øvelsene som nå er publisert bidrar og inspirer deg til å gjøre noe med det du kan gjøre noe med!
TREN UTE.