Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640_nhf-logo_regionsor.jpg

Håndballaktivitet og restriksjoner

Kommunale tiltak gjør det vanskelig å gjennomføre kamper fram til og med 24.11, men vi er glad for at barn og unge kan fortsette med treningshverdagen sin i de fleste kommuner.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Region Sør følger med på bestemmelsene i kommunene i regionen. Mange av de mest folkerike kommunene har innført strengere tiltak enn de nasjonale restriksjonene, ved at de ikke anbefaler/fraråder kamper og/eller reiser til andre kommuner. Noen kommuner følger fortsatt de nasjonale restriksjonene.

På grunn av de kommunale restriksjonene i vår region, finner vi det vanskelig å gjennomføre kampaktivitet fram til og med tirsdag 24.11. Dette medfører at vi setter alle kampene til og med den datoen uten dato inntil videre. Vi ser på mulighetene for å starte kamper lokalt fra 25.11. Mer informasjon om mulighetene kommer mandag 16.11.

I NHF Region Sør gleder vi oss i dag over at treningsaktivitet kan opprettholdes for barn og unge i de fleste kommuner.

Norges håndballforbund ønsker å være tydelige på at vi, sammen med klubbene våre, skal vise nødvendig ansvarlighet i denne svært krevende situasjonen, og fortsette å følge våre fungerende veiledere.

Samtidig er det viktig å balansere dette med å opprettholde grunnleggende håndballaktivitet for barn og unge innenfor myndighetens retningslinjer og håndballens spesifikke retningslinjer. Håndballaktiviteten i seg selv, innen faste grupper, er forbundet med minimal smitterisiko, og er svært viktig for utøvernes fysiske og mentale helse, for å ivareta deres sosiale behov og være et fristed fra evt. andre utfordringer. Vi er derfor veldig glade for at de aller fleste kommuner i vår region ser verdien av dette, gjennom å fortsatt tillate trening i klubbregi for barn og ungdom.

Informasjon for din kommune er tilgjengelig på kommunens nettside.

Kontakt oss