Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640 x 360_ påmeldingsfrist.png

Påmeldingsfrist i dag

Skal dere delta i novemberturneringen? Da må dere melde dere på.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Påmeldingsfristen til novemberturneringen er mandag 19. oktober. Turneringen spilles 14. og 15. november.

Koronaen legger store føringer på hvordan vi kan arrangere turneringene. Under følger en del praktisk informasjon (pr.18.9.20) det er viktig å sette seg inn i:

Maks antall tillatte tilskuere:
Selv om det høyeste antall personer man kan ha i hallen er 200 (spillere + tilskuere) har mange halleiere måttet sette et vesentlig antall lavere tilskuere enn de 100 vi har beregnet for å kunne overholde 1 meters regelen på tribunen. Dette medfører at man i en del haller vil oppleve at ikke alle spillerne kan ha med seg én tilskuer. Dette er selvfølgelig høyst beklagelig, men vi må ta Covid-19 på alvor. Det er fortsatt maks 1 tilskuer pr spiller som gjelder, men det er ikke sikkert alle likevel kan ha med seg noen. Maks antall tilskuere pr lag vil hver arrangør informere om i forkant av turneringene. Hvert lag vil få et antall tilskuere de kan ha med seg inn i hallen. Personer utover det laget kan ha med seg inn på tribunen må være hjemme eller vente utenfor hallen. Søsken (både eldre og yngre), besteforeldre etc kan derfor ikke være med på turneringer slik som situasjonen er i dag.

Trenere/lagledere på benken:
Alle lag kan ha med inntil 3 trenere/lagledere på benken i turneringene.

Påmelding av lag og kampoppsett lørdager:
Dersom man melder på 4 lag eller flere forbeholder vi oss retten til å splitte de i forskjellige haller. Minst 2 lag vil komme i samme hall. Dette for å få kampoppsettene til å gå opp uten mange internkamper i denne tiden hvor vi har begrensninger både i antall mennesker i hallen og hvor vi må sette av tid til å tømme hallen mellom puljene.

Påmelding av lag og kampoppsett søndager:
Dersom man melder på 3 lag forbeholder vi oss retten til å splitte de i 2 forskjellige haller. Dette for å få kampoppsettene til å gå opp uten internkamper i denne tiden hvor vi har begrensninger både i antall mennesker i hallen og hvor vi må sette av tid til å tømme hallen mellom puljene.

Antall spillere pr lag:
Kan ikke overskride 8 stk i 4’er håndball.
Kan ikke overskride 10 stk i 5’er håndball
- Det er altså ikke lov til å ha med flere spillere enn dette. Man kan ikke ha med spillere som skal stå over en kamp.

Lagsliste:
Husk å fylle ut vedlagte lagsliste før ankomst i hallen. Denne leveres til arrangør ved ankomst (husk å fylle inn foresattes mobilnr hos spillerne, slik at vi lager enkel smittesporing).
Det skal fylles ut lagsliste selv om dere har registrert spillerne i TA. TA viser hele sesongens spillerstall, mens lagslista dere skal levere i hallen kun viser spillerne som er i hallen denne spesifikke dagen.
DELTAKERLISTE INTERSPORT 4'ER HÅNDBALL
DELTAKERLISTE 5'ER HÅNDBALL

Sidebytte:
Det foretas ikke sidebytte i 9- og 10- årsklassen. Kampene spilles med 2 x 15 min og 5 min pause, men lagene stiller på samme side i begge omgangene.

Takk for kampen:
Det praktiserer ikke «high five» som takk for kampen. Når kampen er ferdig er lagene raske med å forlate innbytterbenken slik at den kan rengjøres før ny kamp.

Etter siste kamp:
Når hvert lag har spilt sin siste kamp forlater man hallen raskt.

Om alle følger smittevernreglene, retningslinjene og informasjon gitt av arrangøren i hallen, så vil arrangementene gå fint.