Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

TUSEN TAKK

Til alle våre frivillige som bidrar til at vi fortsatt står i denne dugnaden sammen: TAKK :)

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så er sesongen 20/21 kastet i gang. De siste ukene har vi gjennomført webinarer om de ulike protokollene som er utformet for håndballen.

Klubbledere og klubbansatte har fått informasjon om hvordan man skal gjennomføre arrangementer i henhold til smittevern, og trenere har fått en innføring i protokollen for barne- og ungdomshåndballen.

Lørdag og søndag ble det spilt 531 kamper i Region Sør. Det var barnehåndballturneringer for de yngste, og seriekamper for alle som er under 20 år. Og det er ingen underdrivelse at det var knyttet mye spenning til denne helgen.  Det er og har vært mange føringer og retningslinjer å sette seg inn i, smittevernet skal ivaretas både for spillere, tilskuere og andre som er tilknyttet alle arrangement. Renholdet skal være forsterket, alle skal registreres og hallen må tømmes flere ganger i løpet av en dag. Behovet for dugnadsvakter har økt betraktelig og litervis med desinfeksjonsmiddel er blitt kjøpt inn.

Åpningshelgen er nå vel gjennomført og vi ved regionskontoret har lyst til å rette en stor TAKK til dere alle. Takk til deg som serverte mat i henhold til smittevern i kiosken, takk til deg som minnet tilskuere om å overholde en meter avstand på tribunen og takk til deg som vasket garderober så spillerne fikk et sted å skifte.

Det er lagt ned en formidabel innsats fra dere alle for at vi skal få kunne gjennomføre kampaktiviteten vår i henhold til de føringene som er satt.

Vi har fått så gode tilbakemeldinger fra besøkende tilskuere, trenere, dommere og spillere. Smittevernet er blitt tatt på alvor og vi tar av oss hatten for den innsatsen som er blitt lagt ned.

Her er et par eksempler på tilbakemeldinger vi har fått;

"I Vearhallen ble sekretariat og tribuner vasket mellom kampene. De gjennomførte kampene godt innenfor smittevernreglene"

 

"I Sandehallen kan det meldes om bra smittevern på alle mulige måter, samt et bra arrangement av HK-72 Sande. Klubben var aktiv med presiseringer over høyttaleranlegget og smittevernsansvarlig var synlig og gikk rundt på en myndig og hyggelig måte "

 

           

Nå må vi sammen fortsette det gode arbeidet i tiden fremover! Vi sender en velfortjent digital klapp på skulderen til dere alle!

Ordet dugnad har aldri hatt større betydning ūüėä