Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NM Senior Kvinner

NM Senior er denne sesongen redusert til lag fra 1. divisjon og REMA1000 ligaen. Og nå skal endelig jentene i gang. 4 lag fra Region Sør er klare.

Reistad møter Flint Tønsberg på hjemmebane onsdag 23. september kl. 18.00.

Reistad har et tap og en seier i kvinnenes 1. divisjon og har så langt plassert seg som nr. 8 på den tabellen. Flint Tønsberg som spiller i REMA1000 ligaen ligger på en foreløpig 10. plass i kvinnenes toppserie.

- Vi er kjent med talentet og kvalitetene Reistad har. Det er et ungt lag som spiller med mye energi. Samtidig vi er også klar over våre kvaliteter, og stiller til kamp fokusert og godt forberedt. Vi ønsker å reise oss etter kampen mot Sola. Vi tar gjerne favorittrollen, og vi skal oppfylle den rollen. Det som kan være typisk når et elitelag møter et 1. divivisjonslag er en avslappet holdning eller enda verre- undervurdering, det skal ikke skje i morgen- det kan jeg love. Hver neste kamp for oss er sesongens viktigste kamp, og det blir synlig i vår prestasjon i NM på onsdag. Det er jeg helt sikker på. Nå er det bare å glede seg til onsdag og gi oss selv og publikum en flott håndballkamp , sier Zarko Pejovic

I Skienshallen tar 1. divisjonslaget Gjerpen imot REMA1000 laget Larvik på samme tidspunkt. 

Gjerpen har så langt en seier og et tap i 1. divisjon, Larvik har 4 tap i REMA1000 ligaen.

Her kan du lese hva Larvik tenker om kampen mot Gjerpen.

Vi ønsker lagene lykke til!