Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

EmmaogThea.2.0.jpg

Nytt dommerpar i 1.divisjon

Nytt dommerpar fra Region Sør debuterer i 1.divisjon, denne gangen er det Emma Elfrida Kjellesvig Lundgren og Thea Wiktorin Bjørnøy.

Vi i regionen ønsker å gratulere Emma Elfrida Kjellesvig Lundgren og Thea Wiktorin Bjørnøy med oppnevnelse til kamp i 1.divisjon kvinner. Dommerparet fra Tønsberg har jobbet målrettet over en lengere periode, og de fikk nå den hyggelige beskjeden om at de nå skal få prøve seg på nytt nivå. Kampen de skal dømme er Glassverket mot Utleira som spilles søndag 14.april i Drammenshallen. Jentene skal først delta på samling i Stavanger under Hummel bylagsturnering, før de setter kursen mot Drammen på søndag.

 

Vi tok en kort prat med dommerparet for å høre litt deres tanker om debutkampen 14.april mellom Glassverket og Utleira.

Hvordan var det å få oppnevnelsen om at dere skulle få debutere på nytt nivå?

Først og fremst er det veldig morsomt og motiverende å kunne avslutte en sesong på en slik måte. Vi er også veldig stolte av hverandre, det er stort å få lov til å ta stegene sammen med sin beste venn. Samtidig er vi takknemlige for at vi har gruppeledere og et forbund som har troen på oss og våre kvaliteter. Så skal det også legges til at nervene fremfor denne kampen er høyere enn de er til vanlig. 

Hvordan har dere jobbet for å ta de siste stegene deres, som gjorde at dere ble klare for å prøve dere på et nytt nivå?  

Vi var heldig som fikk lagt et godt grunnlag regionalt, som vi kontinuerlig jobber med å utvikle videre. Den siste sesongen har vi fokusert mye på å få en bedre struktur med kampforberedelser og egenevaluering etter kamp. Vi har jobbet målrettet mot en plan vi laget før sesongstart om våre forbedringsområder. Så opplevde vi at mye av utviklingen kom når vi turte å gå ut av komfortsonen. 

Hvordan vil dere jobbe videre for å nå nye mål i fremtiden, og hva kreves for å nå disse målene?

Vi skal fortsette på den stien vi har kommet inn på, strukturert arbeid over tid vil gi resultater. Utenom det tror vi det er viktig å være sulten på å ville lære mer; ydmyk og lyttende, tørre å stille spørsmål og ikke minst diskuterer håndballfaglig med dommerkollegaer. Så vil vi evaluerer sesongen som har vært, finne ut at hvilke tiltak som har gitt oss fremgang og derfra skape nye mål. 

Vi ønsker jentene masse lykke til med kampen og nye utfordringer.