Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

aurora og diis.png
Diis-Eirin Moholt Kolsrud og Aurora Strasser Gjeldokk fra Ål IL er godt i gang med dommergjerningen. De er to unge dommertalenter som er på vei opp og fram.
Foto: Bjørn Hagberg

Grønn fløyte – «Er fløyta grønn – Vis ekstra skjønn!»

I kampanjen #Verdiløftet, som Norges Håndballforbund nylig kastet i gang, er Grønn fløyte for dommere under 18 år et av tiltakene. Dette tiltaket innføres for å sikre respektfull oppførsel fra trenere, spillere og publikum mot unge dommere som gjør sitt beste.

Gratis grønne fløyter til alle dommere under 18 år i Region Sør

I Region Sør har alle klubbene fått et tilbud om å bestille opp gratis grønne fløyter og svettebånd til sine dommere som er under 18 år. Vi har da gitt alle klubber en mulighet om å bestille for å være med på verdiløftet. Regionen deler også ut gratis grønne fløyter og svettebånd på ulike dommerkurs til dommerne som er under 18 år. Grønn fløyte er et av flere tiltak som er satt i gang under verdiløftet og skal være med på å sette fokus på gode holdninger og verdier.

Uten dommere blir det ingen kamp!

 

2023 Grønn fløyte produkter.PNG

 

For å hjelpe andre aktører i og rundt kampen til å se at dommerne er unge, tilbys grønne fløyter og grønne svettebånd for dommere under 18 år. Dette tiltaket innføres for å sikre respektfull oppførsel fra trenere, spillere og publikum mot unge dommere som gjør sitt beste.

Dommere må, uavhengig av alder og nivå, ta en avgjørelse på kort tid og med det grunnlaget de har. Det å vise respekt for dommeren betyr ikke nødvendigvis at man er enig i alle avgjørelser, eller at dommeren aldri tar feil. Det handler om å kommunisere og handle overfor hverandre på en respektfull måte. Det er viktig å verdsette og ta vare på dommerne våre, da vi ikke har noen å miste.

Er fløyta grønn - Vis ekstra skjønn!