Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Antonie Dale og Rebecca Røsberg
Foto: Svein André Svendsen

Dommerpar debuterer på nytt nivå

Antonie og Rebecca debuterer på nytt nivå, et av flere dommerpar som tar nye steg.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi i regionen fikk for kort tid siden en hyggelig tilbakemelding, Antonie Dale og Rebecca Røsberg, som for ikke mange årene siden dømte på regionalt nivå - skal få debutere i herrenes 1.divisjon. De skal lede kampen mellom Viking TIF og Nordstrand på søndag.

Antonie og Rebecca som er fra Drammen og nå dømmer for Elvebyen Håndballklubb har gått gradene gjennom regionen sine utviklinggrupper, før de tok steget opp i Trainee for noen år siden. Derfra gikk turen opp til Prosjekt Elite som er en satsningsgruppe for unge talentfulle dommerpar, som har målsetning om å dømme på det øverste nivået i Norge.

"Vi i Region Sør synes det er utrolig gledelig å følge flere av våre yngre dommerpar på deres reise, når de er ferdige med dømmingen på regionalt nivå. Antonie og Rebecca har siden de begyne å dømme hatt en stor grad av nygjerrighet, stilt spørsmål og fått god støtte av personene rundt. Vi ser også flere andre dommerpar som har tatt steget opp til nasjonalt nivå også er i stadig utvikling, både Simon og Kay, Herman og Erik eller Emma og Thea for å nevne noen. Vi håper dette gir motivasjon for flere til å satse på dommergjerningen og ønsker dommerparet lykke til med kampen." sier dommerkonsulent i Region Sør Tim Fjellvang.

Har du lyst til å ta bli dommer eller ta videreutdanning? Ja, da har vi tilbud for deg, enten du vil ta steget inn i dommergjerningen eller ønsker videreutdanning. Enten det er som dommer eller dommerutvikler.

Se mer her for våre utdanningstilbud: Dommerutdanning