Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Antonie Dale og Rebecca Røsberg
Foto: Svein André Svendsen

Dommersamling under Region Sør cupfinalene 23/24

Til helgen 6 og 7.april gjennomføres det cupfinaler i vår egen Region Sør cup. Vi har da nominert 4 par fra vår egne utviklingsgrupper i tillegg til Antonie og Rebecca til å lede disse kampene.

Region Sør arrangerer dommersamling under finalespillet i region Sør cup, som er en fin arena for å drive med dommerutvikling. Parene som er tatt ut til finalene har gjennom  meget god dømming så langt i sesongen gjort seg fortjent til og blitt utnevnt å lede finalene.

Vi er også så heldige at et av dommerparene som nå dømmer i eliteserien kommer og bidrar under finalene. Antonie Dale og Rebecca Skold har tatt alle stegene gjennom først regionens utviklingsgrupper for så å gå videre til de nasjonale gruppene før de nå er faste dommere i damer elite og herrer 1 div. Paret vil i tillegg til å dømme et par av finalene dele av sin erfaring inn mot de andre parene under samlingen, de har mye de kan lære bort til de nye parene som er på vei opp.

Dommerparene som er tatt ut til å dømme under finalene utover Antonie og Rebecca er:

Inger Elise Sveia-Nilsen og Kine Utnes Omholt

Ida Ulberg Hagavold og Sara Medrud Johansen

Ayse Berin Kalayci og Athina Evridiki Kagiavas

Maren Burud Sundbye og Therese Hagerup Straume

Parene vil under kampene få tett oppfølging av erfarne utviklere fra regionens utviklingsmiljø i tillegg til nevnte Antonie og Rebecca.

Vi ønsker dommere og utviklere lykke til med samlingen.