Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trekking av lag 6-10 år

Presisering av retningslinjer ved trekking av lag

Har man meldt på lag til turnering, men senere viser det seg at man ikke har anledning til å stille, må dette meddeles Region Sør så tidlig som mulig. Gjøres dette før påmeldingsfristen har gått ut, medfører ikke trekkingen noen konsekvenser.

Vi opplever at lag trekker seg helt opp til turneringshelgen. Dette skaper store utfordringer og mye ekstra jobb for de andre lagene, og ikke minst for arrangøren! For heller ikke å glemme at dette ofte medfører at kamptilbudet for de gjenværende lagene blir dårlig. For å unngå dette, nettopp med den hensikt å ivareta lagene som overholder fristene, har vi følgende retningslinjer:

  • Lag som trekker seg etter at påmeldingsfristen har gått ut, vil bli fakturert for deltakeravgiften.  
  • Lag som trekker seg samme uke som turneringen skal gå, vil bli fakturert for deltakeravgiften. I tillegg må laget selv ringe de andre lagene i puljen for å underette om at laget er trukket og at det er kommet endringer i kampoppsettet. (Region Sør endrer kampoppsettet, og vil oppgi navn og telefonnumre til lagene).


Trekking samme dag/kvelden før
Dersom man blir forhindret fra å møte på turnering er det fint om dere informerer arrangøren slik at de vet at laget ikke kommer.