Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndballbilen fra Avis

Norges Håndballforbund (NHF) samarbeider med Avis Bilutleie om bl.a. "Håndballbilen".

Avis Bilutleie og NHF har inngått en avtale som innebærer at Avis er eneleverandør av leiebiler til NHF. De to partnerne lanserer nå konseptet "Håndballbilen", som går ut på at alle håndballklubber og supportere kan bestille leiebil gjennom en unik link og motta en 15% kickback til klubben.

Avis utviklet i 2014 et konsept kalt Avis Sport, der idrettslag og sportsklubber i Norge får muligheten til å bestille leiebiler via en unik link på egne nettsider og motta en kickback til klubben. Håndballbilen er en videreføring av dette konseptet, men rettet spesifikt mot håndballklubber og deres supportere.

Avtalen er primært rettet mot lag på lokalnivå, og vil dekke nødvendig transportbehov. Samarbeidet gir også inntekter tilbake til klubbene, 15% av volumet omsatt via den unike linken.

- Vi i Avis ønsker å støtte breddeidretten, der en av utfordringene ofte er begrenset økonomi. Gjennom å inngå en avtale slik som Håndballbilen, genereres det inntekter direkte til klubben eller laget hver gang man leier en bil. Det er en vinn-vinn situasjon for begge parter, sier Marcus Åsberg, salgssjef i Avis.

Åsberg tror NHF og Avis vil bli viktige samarbeidspartnere for hverandre, da begge parter ønsker å slå et slag for breddeidretten.

Ønsker laget ditt å bli medlem i Håndballbilen? Registrer laget ditt ved å gå inn på http://www.avis.no/AvisSport eller ved å sende mail til salg@avis.no. Allerede medlem? Book Håndballbilen via linken under: https://webportal.absrac.net/Microsites/ReservationMicrosite/booking/bookingdetails/handballsforbundet