Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

UNISPORT CUP

NHF Region Øst har gleden av å ønske velkommen til UNISPORT CUP 30. november - 2. desember 2018 - en gutteturnering som blir arrangert for 23. gang.

Da blir håndballhallen fylt med fart og spenning av det beste gutta har og by på i alderen 10 til 18 år.  Kampene avvikles i Jessheim is og flerbrukshall og Frogner idrettspark. Det blir garantert action på alle baner, hele helgen igjennom. 

Vi har gleden av å ønske alle påmeldte guttelag og klubber velkommen til årets Unisport Cup!

Det er veldig gledelig at så mange har meldt seg på. Vi gir honnør til alle klubber som har gjort at gutteturneringen stiller med hele 155 lag. Det skal spilles 370 kamper i løpet av tre dager.

Kampene er publisert både på handball.no og i appen "Min Håndball".

Turneringen avvikles i Jessheim Is og flerbrukshall og Frogner idrettspark.

Som følge av høy deltakelselse må vi utnytte hele dagene, noe som vil si at noen spiller tidlig, mens andre spiller sent. De lagene som når langt i sluttspillet får, i enkelte klasser, også lange dager. Vi håper likevel at alle får en flott opplevelse!

Her finner du kampoppsettet (velg aktuell klasse)

Kampreglement

Alle lag fra 12 år skal registrere spillerstaller i TA, mens for G10 og 11 er dette valgfritt. Lagledere for G10 og 11 år kan benytte dette skjemaet som leveres ved ankomst:

Deltakersliste