Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gutt_640x360.jpg

Sharebus Cup (10-16 år)

Sharebus Cup er Norges største og eneste rene gutteturnering, og vil således være et ledd i fortsatt satsing på guttehåndball.

Turneringen avvikles i Frognerhallen, Kløftahallen, Jessheimhallen og Jessheim is og flerbrukshall 2.-4. desember. Påmelding åpner første uken i oktober. 

Invitasjonen finner du her.

Kampoppsettet blir publisert i november. 

Kampreglement.

Alle lag fra 13 år skal registrere spillerstaller i TA, mens for G10, G11 og G12 er dette valgfritt. Lagledere for G10, 11 og 12 år kan benytte dette skjemaet som leveres ved ankomst: Deltakerslister

NHF Region Øst skal i år ta bilder og film under turneringen. Vi har sendt ut et samtykkeskjema som vi ber alle lagledere distribuere videre til sine spillere. 

Lagleder må bekrefte om alle på laget kan bli fotografert, via et elektronisk skjema - innen 24. november 2022. Info om dette er sendt ut til lagenes kontaktpersoner.

NHF ønsker å tilrettelegge for samkjøring og har i samarbeid med OsloBuss og Ferdia Sharebus et unikt tilbud til våre lag. Du kan velge mellom 20 % på tradisjonell busstransport eller en unik setepris på en Ferdia Sharebus.

Hva er Ferdia Sharebus?
Sharebus er en mulighet for lagleder (eller foreldre/spiller) å foreslå en rute helt gratis, for deretter å dele turen til alle som skal med. Dersom nok seter reserveres (passasjermål oppnås), så bekreftes turen. Enkelt, ikke sant? 

Fyll opp bussen med laget og heiagjengen og skap gode rammer før, under og etter kampene.
Opprett din Sharebus her!

Hvorfor kjøpe billett på en Sharebus?
- Fordi det er en komfortabel, inkluderende og trygg måte å reise på
- Det er enkelt å bestille
- Det er bra for miljøet og sosialt

Dersom lagleder vet om spillere/familier med betalingsutfordringer, så bes de ta kontakt med Ferdia kundeservice på post@ferdia.no for gratis plasser på Ferdia Sharebus.