Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Skjermbilde 2022-08-18 kl. 10.51.29.png

Invitasjon

SPU-samling er vårt første nivå for kartlegging av spillere. Fra SPU-samling har man mulighet til å bli innkalt til RLM-samling og Utfordrer-RLM. 

Kontaktpersoner for 2008-kullet sesongen 22/23 er sommeren 2023 kontaktet for å melde eventuelle endringer i trenerteamet sitt inn mot sesongen 23/24. Her har vi fått inn mange tilbakemeldinger og har fått ryddet i vår datakilde.

Spillere til SPU15 innkalles i samarbeid med spillerutviklere og klubbtrener. I tillegg til å følge med ute i miljøene på kamper, har vi behov for innspill fra dere klubbtrenere. Er det endringer i spillerstall, endringer på hvem som er aktuelle for SPU og nye spillere som har utviklet seg og fortjener plass - må vi få beskjed om dette via mail.

Har du som lagleder/trener ikke fått mail må du ta kontakt med Victoria Koen for å bli lagt til, samt få nødvendig informasjon. Lag som ikke har deltatt tidligere men har aktuelle spillere bes også gi beskjed.

SPU15 skal være en arena for spillere med treningstalent og som innehar gode ferdigheter. Spillerne vil trene i et annet miljø enn det de gjør ellers i hverdagen og de får trene og bli kjent med spillere fra andre klubber. Dette er for spillere med ambisjoner, og som viser dette i sin klubbhverdag.

Hva er vi på jakt etter? Hvilke spillere er tiltaket for?

  • Er ekstra treningsvillige med gode holdninger til trening og "stå-på-vilje".
  • Viser spilleforståelse og lyst til å vinne.
  • Har spennende fysiske forutsetninger (eks. høyde, spenst, hurtighet, koordinasjon, osv.).
  • Viser gode holdninger i klubb.
  • Viser gode individuelle ferdigheter (eks: taktisk forståelse, mentale ferdigheter, kast- og mottaksferdigheter, osv.) * Har spisskompetanse (eks: duellspill 1 mot 1, forsvarsferdigheter, skudd, finter, osv.)

Meld inn eventuelle innspill og endringer snarest per mail.

Spørsmål?
Send e-post til victoria.koen@handball.no