Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

landsdelssamling1 640x360.png

Spillersamlinger i Region Nord denne helga

18.-20. november arrangeres både Bylagssamling og Landsdelssamling i CSK Varmbo Arena.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bylagssamling

28 jenter og 28 gutter er tatt ut til Bylagssamlingen som arrangeres denne helgen for spillere fra Region Nord. Det vil være aktivitet i CSK Varmbo Arena fra fredag til søndag. 

Bylagssamlingen er en del av kartlegging og inspirasjonsarbeidet inn mot Bylagsturneringen i april 2023. Dette er ikke et endelig uttak, og man kan også få muligheten til å bli innkalt til Bylagsturneringen uten å ha deltatt på denne samlingen. Noen av spillerne født 2007 deltar på Sentral Talentsamling i Skien denne helgen i stedet for den regionale Bylagssamlingen. 

Trykk her for mer informasjon og uttak.

Landsdelssamling

Landsdelssamling er et sentralt tiltak hvor Region Nord har felles samling med Region Innlandet. Denne samlingen vil også foregå i CSK Varmbo Arena. 21 spillere per kjønn fra begge regionene født 2005 er kalt inn. Her vil landslagstrener fra LK04 og LM04 delta gjennom helgen, i tillegg til regionale spillerutviklere fra begge regioner. Søndag spilles det internkamper på tvers av regionene.

Trykk her for mer informasjon og uttak.

Lørdag og søndag vil spillere fra Region Nord ta over vår Instagram @handballnord. Følg med for inspirasjon og oppdatering! 

Vi ønsker alle spillere lykke til på samlingene i helgen.