Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF_Logo_Region_Nord_Positiv_RGB_Blå.png

Påmeldingavgifter for sesongen 2020/2021

Inneværende sesong er kanskje mest kjent for Covid 19-restriksjoner, stengte haller og et begrenset kamptilbud.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

NHF Region Nord omfatter 2200 spillende lag. I løpet av en vanlig sesong, som vi sårt lengter tilbake til, spilles det hele 17.700 håndballkamper i vår langstrakte region. Denne sesongen har derimot vært alt annet enn normal.

Senior: Stått stille siden 12. mars 2020

I lang tid har vi hatt et håp om å få i gang en eller annen form for kampaktivitet for seniorklassene. Dessverre har setningen «Spillere over 20 år har ikke lov til å trene med nærkontakt, og må ha minst én meter avstand» satt seniorklassene fra 3. til 5. divisjon ut av spill i over ett år:

- For seniorlagene våre har aktiviteten, og håndballsesongen i sin helhet uteblitt, og derfor har vi denne uken tilbakebetalt påmeldingsavgiften klubbene betalte inn før inneværende sesong, forteller regionens økonomiansvarlig Arild Stav.

- Vi er veldig imponert over aktivitetsnivået og motivasjonen ute blant klubbene våre, samt den innovative tankegangen de har hatt for å få til en form for trening og kampaktivitet. Spesielt når restriksjonene har satt en demper på det regionale spilltilbudet, sier seksjonsleder for Klubbservice, Kristian Valstad.

- Med bakgrunn i et redusert spilltilbud i aldersbestemte klasser på grunn av Covid 19-restriksjoner, vil NHF Region Nord søke om å få refundert deler av påmeldingsavgiften via Krisepakke 4. Vi håper på å få en relativ rask avklaring på dette, og vi kommer tilbake med mer informasjon så fort vi vet mer, fortsetter Stav.

Vi prøver med ny sesong – igjen..

- Planleggingen av sesongen 2021/2022 går som normalt, og vi alle håper på en normal sesong med mye kampaktivitet. 1. april åpner ny seriepåmelding. Husk å melde på lag og dommere før 30. april, oppfordrer Valstad avslutningsvis.

imagefzxjo.png
Arkivfoto: Fotograf Jon Forberg