Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Maskot Maja med sin håndballjente, Emilie Christensen, og med Maja-laget i bakgrunnen. FOTO: B&Y
Maskot Maja med sin håndballjente, Emilie Christensen, og med Maja-laget i bakgrunnen. FOTO: B&Y

Sjelden motivasjonsdag

Bossmo og Ytteren IL sitt jenter 2006-lag har hatt besøk av landslagsspiller Emilie Christensen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en motivasjonsdag av de sjeldne.

Maja Kvitnes ble i november 2017 trukket ut som én av 16 heldige jenter til å være maskot for Håndballjentene. Det var 2500 jenter som søkte om å bli Minihåndballjente for 2018. Det ble nesten som å vinne i lotto at ei jente fra Mo i Rana skulle bli én av 16 som ble valgt ut. 

Maja sammen med sin håndballjente, Emilie Christensen.

Besøket var siste del av “premien” som følger med å bli tatt ut som Minihåndballjente for ett år. 

 Det startet i november 2017 da maskotene var med og presenterte landslagsuttaket foran VM 2017. Da fikk Maja vite at hun skulle være maskot for mesterskapsdebutanten Emilie Christensen. I juni deltok maskotene på samling med landslaget. Der fikk de trene sammen med dem, samt løpe ut på banen som maskoter, da landslaget 2.juni spilte kamp mot Sveits.

Maja kommer nok hyppig til å bruke
denne t-skjorta og ballen...


Å få landslagsbesøk til Mo i Rana var likevel premie større enn noe annet! 

Det var spennende å få hente Emilie på flyplassen og veldig stort å få dele opplevelsen med hele laget sitt. Det var utrolig stas å bli trent og få tips og råd på banen av en av Norges beste spillere. Det overgikk nok det meste av forventningene til alle de lærevillige og spente jentene. 

 

En noe stille og forventningsfull gjeng satt rolig og lydhør i ring og hørte på Emilie før treningen startet. Underveis i treningen løsnet det, smilene ble bredere og bredere, og gleden var til å ta og føle på blant spillerne etter hvert som nye og inspirerende øvelser ble presentert. 

 Etter treningen hadde Emilie tid til å spise kveldsmat sammen med laget. Spørsmålene satt løsere etter hvert som jentene ble tryggere. Det ble også god tid til å ta bilder og autografskriving. 

Koselige timer gikk veldig fort og ble avsluttet med at Emilie ble utfordret til armhevings-, situps- og 90 graders konkurranse. 

B&Y-jentene utfordret Emilie både til 90-graderen og armhevinger...


Besøket oppsummeres godt av det en av jentene sa rett etter at Emilie hadde reist: “Tenk at den snilleste av alle landslagsspillerne kom til Mo i Rana!”. Ei av de andre sa det hadde vært “den artigste dagen i mitt liv!!”. Det sier nok også sitt om en vellykket ettermiddag!  

       

Besøket nærmer seg slutten; det er dags for blomster - og klemmer (under).


Så stor takk, Emilie!!! For besøk og inspirasjonsdag av de sjeldne - på en søndag! Helt oppe i nord i Mo i Rana! Hun reiste 18 timer tur/retur Larvik - Mo i Rana og ga Bossmo&Ytteren 2006-jentene en tre timers uforglemmelig ettermiddag. 

På vegne av alle som fikk ta del i dette, og jentene på 2006-laget til Bossmo og Ytteren spesielt; tusen, tusen takk til både Norges Håndballforbund og Gjensidige for at dere muliggjør en slik fantastisk opplevelse for klubber i distriktet! 
Dette lever vi LENGE på!  

Tekst og foto:
Bossmo & Ytteren IL