Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

En herlig jentegjeng

I Meldal Håndballklubb er det en herlig gjeng med jenter, spillere født i 2003- og 2004.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

De er ikke så mange, men er utrolig treningsvillig, sammensveiset gjeng som har det artig sammen. 

J2003 består av seks spillere og 2004 av syv spillere, som sammen danner ei treningsgruppe.  Siste sesong utgjorde gjengen  J13 og J14, og nå blir det altså  J14 og J15. 

Treningsøkt i Meldalshallen. (Foto: PRIVAT)

- Det er en fornøyelse å være trener til denne gjengen, sier Lisbeth Skjevdal og legger til:

- De trener tre-fire ganger i uka, er aldri borte fra treningen, og det lyser håndballgleden av dem. I tillegg har de en fantastisk foreldregruppe som hjelpe og støtter jentene. 

Fra Baldus cup hvor både Storhamar (under) og Hvaler (over) ble slått. (Foto: PRIVAT)


Sist sesong vant 2004-jentene sin serie og 2003-laget ble nummer fire. Fordi de fleste lagene over dem på tabellen spilte med overårige spillere, fikk de lov til å være med på sluttspillet. Det ble en lærerik opplevelse.

- I vinter hadde jeg et prosjekt med dem. På mandagene hadde vi seintrening, fra kl 19.30 til 21.00. Alle jentene dusjet i hallen, la mobilene i en boks og spiste kveldsmat sammen. (Bildene under)
Det ble en kjempesuksess. Mye latter og skravla gikk som bare det. Denne sesongen vil også J12/J13-gruppen også ha et opplegg med en ukentlig felles kveldsmat-samling, sier trener Lisbeth.

 
- Én av jentene sa at dette måtte vi holde på med til vi blir damelag, og kanskje da også; fordi dette var trivelig. For disse jentene har ingen tanker om å slutte med håndball. Planen er at de etterhvert skal bli seniorlag. Derfor har vi allerede nå samlet seniorer, spillere som tidligere har spilt både 2. og 3.-divisjonshåndball i klubben. Disse damene skal trene og spille treningskamper og delta i cuper denne sesongen for å være klare til seriespill neste sesong – når de eldste av årets J14/J15-jenter er klare for seniorhåndball.

 

Her er Meldal-jentene samlet.
Bak fra venstre : Stine Lise Kristiansen, Oda Ingstad, Andrea Hilstad, Siw Erika Hoff, Marit Bjørkøy, Kine Ranøien, Maren Granheim, Kristin Mogset og Marte Dragset.
Foran fra venstre ; Maren Hansen Tallerås, Arnhild Ustad Hove, Guro Søyseth, Julie Drugli Hervik og Maria Mathisen Jensen.
Kirsten Signe Eliasen Stølen og Solyana Zekaryas var ikke tilstede da bildet ble tatt.
(Foto: PRIVAT)