Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foredragsholdere

Her finner du mer informasjon om de eksterne foredragsholderne på våre tre Håndballforum.


Karin Fevaag Larsen er en raus og inspirerende person, kjent for å skape begeistring. Et Karin Fevaag Larsen foredrag gir mye humor og ord til ettertanke, og hun får ofte betegnelsen ”energibombe”. Flere ganger har hun blitt kåret til beste foredragsholder og årets inspirator.
Karin holder foredrag på alle tre forumene.

Truls Roaas er universitetslektor i idrettsvitenskap ved Nord universitet. Roaas sitt arbeid er rettet mot læring- og prestasjonsutvikling i idrett og kroppsøving, med primært fokus på pedagogiske, psykologiske og motoriske faktorer. Han er medlem i forskningsgruppen «Sport and Human Movement Science» (SaHMS), er opptatt av å binde vitenskap sammen med praksis og har erfaring fra rådgiving, trenerroller og utøverrolle på toppnivå i norsk håndball.
Truls holder foredrag på alle tre forumene.

Fysioterapeut dr.scient Grethe Myklebust er professor ved Senter for idrettsskadeforskning ved Idrettsmedisinsk institutt, Norges idrettshøgskole. Hun er i tillegg programansvarlig for masterstudiet i idrettsfysioterapi ved NIH. Grethe har parallelt med forskning jobbet som idrettsfysioterapeut ved Nimi og Olympiatoppen i Oslo. Hun har tyve års erfaring som fysioterapeut for kvinnelandslagene i håndball, fotball og sandvolleyball landslagene. Hun har deltatt i helseteamet under OL i Seoul og Sydney og selv spilt håndball på elitenivå.
Grethe holder foredrag på Håndballforum Stjørdal.

Hilde Johannessen er en aktiv dame med en rekke verv, og er blant annet nestleder i Regionstyret i NHF Region Vest og sitter i Idrettsråder i Askøy. Hilde er også trenerinstruktør for nevnte region og trener for to lag. I tillegg har hun vært sportslig leder i AHK i en tidsperiode på 7 år. Hilde har vært med på å bygge opp klubben hun representerer, og har hatt suksess med flere medlemmer, økt rekruttering på barn og ungdom, lite frafall og god klubbdrift. Sist men ikke minst har Hilde fått prisene for "Fair play", "Årets klubb", "Landets beste klubbutvikler" og "Ungdomsprisen" fra NIF.
Hilde holder foredrag på Håndballforum Stjørdal.

Eirik André Hesthamar startet som klubbrådgiver i NHF Region Vest i 2017 etter mange års erfaring i klubb. Han har vært med å bygge opp klubben han representerer, og har hatt stor suksess med flere medlemmer, økt rekruttering på barn og ungdom, lite frafall og god klubbdrift. Eirik André blir i en rekke sammenhenger kalt "Primus motor", og er kjent for sitt engasjement og innsats for idretten.
Eirik André holder foredrag på Håndballforum Stjørdal.

Jan Erik Aalbu ble i 2018 ansatt som kommersiell sjef i NHF. Han har tidligere vært sportsdirektør i Vålerenga Fotball, sportssjef i Norges Golfforbund, daglig leder i Bærum Sportsklubb, sportsdirektør i Stabæk Fotball, sportssjef for kombinert og hopplandslaget og sportsdirektør på NTG. Har vært en del av juniorlandslaget i skihopp og aktiv fotballspiller med NM-sølv og seriebronse i 1985 som spiller i Vålerenga Fotball.
Jan Erik holder foredrag på Håndballforum i Molde.

Kolstad Håndball sine verdier er Samhold, Ambisjoner, Fair Play og Engasjement. Klubben har både topp og bredde samlet under samme paraply, da de mener disse to er avhengige av hverandre. Håndballavdelingen har tradisjonelt hatt mest aktivitet på jentesiden, men etter at klubben startet opp en seniorsatsing på herresiden våren 2005 så har det kommet til flere og flere guttespillere. Herrelaget rykket opp i eliteserien våren 2015, og har ambisjoner om å bli Norges beste herrelag i håndball. Det er viktig at klubbens talentfulle seniorspillere skal være gode forbilder for barna som spiller håndball og de jobber derfor med hvordan de framstår innad og utad.
Kolstad holder foredrag på Håndballforum i Molde.

Ole Jørstad kjenner norsk og internasjonal håndball godt etter 50 år som spiller, trener, dommer, delegat og rådgiver. Startet sin karriere som spiller på Nessegutten, deretter Skogn før dommergjerningen tok over og ble i 1994 IHF dommer. Valgt inn i EHF 2008 og ble utnevnt som æresmedlem på EHF kongressen i 2021. Fortsatt aktiv som styremedlem i NIF, medlem av Norges olympiske komite og rådgiver for US Handball Federation frem mot OL i Los Angeles 2028.
Ole holder foredrag på Håndballforum Tromsø.

Tom Høgli er en samfunnsengasjert samfunnskontakt i "TIL for alle". Tidligere fotballspiller på norsk og europeisk toppnivå med kamper for Bodø Glimt, Tromsø, Club Brugge og FC København. Har 49 landskamper for Norge, og spilte for samelandslaget under VM for etniske minoriteter i 2006. Tildelt Kniksen prisen i 2010.
Tom holder foredrag på Håndballforum Tromsø.