Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommerkontakt

Dommerkontakt

Som dommerkontakt er den viktigste oppgaven at du fungerer som klubbens bindeledd mellom dommer og klubb, samt mellom klubb og region.

Alle klubber skal ha minst én dommerkontakt, men NHF RN oppfordrer til at flere kan dele på oppgaven. Klubbene må gjerne rekruttere erfarne eller tidligere aktive dommere til oppgaven som dommerkontakt. Det er viktig at personen som blir dommerkontakt kan gjøre en god jobb som organisator, og som informasjonsbringer mellom region, klubb og dommer.

Husk følgende:

  • Dommerkontakten må være registrert i SportsAdmin (SA) med funksjonen dommerkontakt (nr. 119).
  • Dommerpåmelding i TurneringsAdmin (TA) åpner 1. april.
  • Dommerkontaktrapport skal leveres NHF RN innen 15. april.

Dommerkontaktrapporten skal inneholde klubbens beretning om dommerarbeidet inneværende sesong. Denne kan utarbeides selv eller klubb kan bruke regionens mal. 

Dommerkontaktrapport.docx.

Dommerkontaktrapport.pdf

Dommerarbeid i klubb

Dommerarbeid i klubb bør være forankret i klubbens visjon og mål, og skal besvare hvorfor noen skulle ha lyst til å være dommer for akkurat din klubb.

En klar plan for klubbens dommerarbeid skaper gode resultater og gode forutsetninger for dommerkontakten. Har klubben mange dommere og dommerutviklere i klubben anbefales det at man er flere som deler på ansvaret.

Video:

Brosjyre: