Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Jon Forberg

Husk og signere kamprapporten med PIN

Alle dommere må etter endt kamp signere kamprapporten i LIVE med sin PIN-kode.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvorfor må du signere med PIN?

  • Dommernes signatur med PIN-kode bekrefter at kamprapporten er riktig utfylt mtp. resultat og bestrafninger (to-minuttere, gult, rødt og blått kort).
  • Den eneste måten å godkjenne at du som dommer har dømt kampen.
  • Ved å ikke signere kamprapporten i LIVE kan ikke din tilstedeværelse bekreftes, om det skulle oppstå en eventuell sitasjon på manglende dommerregning.

 

 

Etter at kampen er ferdig, skal kamprapporten signeres med PIN av dommer i alle kamper, samt av lagledere for hvert lag i NHFs serier.

PIN-kode får dommere (og lagledere) ved å logge inn i app'en Min Håndball og gå inn i Profil-siden.

Når kampen avsluttes ved at en "Avslutter omgang og kamp" når siste omgang er ferdigspilt  (eller velger en Registrering ved kampslutt i hovedmenyen), kommer en til vinduet "Registrering ved kampslutt". Fyll her inn de ulike feltene og så klikk den grønne knappen "Signer Kamprapport". SignerKamprapport_Knapp.PNG

Da åpnes først et vindu hvor den Digital kamprapporten er fylt ut med all registrerte data fra kampen oppsummeres. Dommer går gjennom for å kontrollere at alt er likt med egne notater, før sekretær klikker på knappen "Signer Kamprapport"

SignerKamprapport_SignKampKnapp.PNG

Da kommer en først få følgende informasjonsvarsel

SignerKamprapport_Varsel.PNG

Når en bekrefter, kommer en til vinduet Signer kamprapport, som først viser kampdata og kamptropp for hvert lag, med avhakning for deltatt:

SignerKamprapport_Kamptropp.PNG

Dersom det er ekstra kommentarer som skal være med i den signerte Digitale kamprapporten, må dette fylles ut i feltet "Internt notat" under kamptroppene.

SignerKamprapport_Kommenter.PNG

SignerKamprapport_SignerPIN.PNG

Dommere signerer så ved å fylle inn PIN-koder bak eget navn, før en klikker på den grønne knappen "Signer. SignerKamprapport_Knappene.PNG

Det kommer da, etter noen sekunder, en tekst bak feltet for PIN-koden, en tekst om PIN er godkjent eller ikke:

SignerKamprapport_PINbekreft.PNG

Dersom turneringen kampen tilhører til sier det, skal så også en lagleder (fortrinnsvis Lagleder A) signere for å bekrefte at deltatt avhakningen stemmer med hvilke spillere som har entrert banen under kampen.

Dette vises med avhakning bak hver spiller.

Merk at dersom en spiller har en hendelse (mål, bestrafning ol.) registrert på seg, vil en ikke kunne fjerne avhakningen.

SignerKamprapport_DeltattFeil.PNG

SignerKamprapport_Deltatt.PNG
Når alle som skal signere har signert, klikker en på den røde knappen "Fullfør og Avslutt kamp". Om ikke dommerne har signert, vil en få følgende varsel. SignerKamprapport_Varsel.PNG

 

Les mer om å avslutt kamp.

Se film hvordan kamp avsluttes og kamprapport signeres:

Når en er logget inn, vil en også kunne hente PIN-kode som trengs for bl.a. Lagledere, Dommere og Delegater når en skal signere i den Digitale Kamprapporten.

Gå da til Profil-siden og klikk på den grønne knappen "Hent pin". Da kommer et pop-up vindu frem med din PIN. Denne PIN-koden er konstant og kan kun hentes via denne app'en.

PIN-koden er personlig og skal ikke utleveres til andre!

 

Les mer om Signering i Digital kamprapport (LIVE)