Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tabeller avvikles

Lettlurt? Det var flere som gikk fem på da vi publiserte "nyheten" om at tabeller avvikles.

PS: Dette er en aprilsnarr, og vedlagt tekst er ikke tilfelle.

Det ble en heftig diskusjon på Regionstyremøte nr. 2/19 avholdt 29. mars, men det ble til slutt vedtatt at NHF Region Nord neste år fjerner tabeller og kåring av avdelingsvinnere til og med 16 år.

- For å leve opp til mottoet vårt "flest mulig - lengst mulig" er det viktig å fjerne fokuset på å skape vinnere, kommenteres det i diskusjonen på styremøtet.

Denne sesongen (2018/19) har det kun vært opptil J/G 11 år som har vært uten tabeller og avdelingsvinnere, men styret ser gevinsten av å fjerne dette også på de eldre aldersgruppene.

Det vil derfor kun være tabeller og kåring av avdelingsvinnere på Toppserien J/G 16 og 18, samt senior. Det er ingen unntak verken på TrønderEnergi-serien eller NordNorge-serien.

En konsekvens av vedtaket blir også at vi går bort ifra seeding fra 13-årsklassen og oppover.

Vi håper dette etter hvert blir godt tatt imot av klubbene. Eventuelle klager/protester på vedtakket kan sendes til regionens Lov- og Reglmentansvarlig:

Morten Isachsen

Spill og Trening/Fagutvikling

Epost: morten.isachsen@handball.no
Mobil: 926 09 092

Ansvarlig for dommerutvikling, dommerkoordinatorer, dommeroppsettsmedarbeidere, Regionsting, hallfordeling, Lov- og kampreglement, protester/rapporter, NHFs Disiplinærutvalg, Konkurranseteamet nasjonalt