Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sammen siden 7-årsalderen

Charlottenlund Sportsklubbs G2002 består av 19 spillere. 17 av dem er opprinnelig CSK-spillere.De har spilt håndball siden de startet med håndball, som syvåringer. Dette er ganske så sjeldent for guttehåndballen i Norge. 

 

 

 

Selbucup for seks år siden. De aller fleste av guttene spiller fortsatt sammen.


Samhold, humor, treningsvilje og høy lagmoral har alltid kjennetegnet denne gjengen. Det har også vinnermentalitet. Sportslig har de oppnådd suksess. Tre år på rad har de vunnet TrønderEnergi-serien avdeling 1. I år kom laget på delt tredjeplass i Petter Wessel cup i Larvik. Gutta vant også sluttspillet i G16 i Ålesund. Forrige helg vant de DNB håndballcup i G15. I det hele tatt kan gjengen vise til sterke sportslige prestasjoner i alle cuper de har deltatt på de siste årene. Pokalskapet fylles opp...

Jubel for sluttspillseier i 2017/18. F.v.: Eirik Høyem, Olav Hansen, Niklas Laugen, Jesper Vold og Jonathan Bromet.

 

Dette kommer naturligvis ikke av seg selv. Gjengen trener iherdig og har svært godt treningsoppmøte. Det er denne sesongen gjennomført fire treninger i uka, hvorav én av treningene har vært ren fysisk trening. Gutta har eget treningsprogram med fokus på mobilitet, styrke og spenst og er heldige som har et flott treningsrom i Charlottenlundhallen hvor gutta kan gjennomførestyrkeøktene sine. De tre resterende treningsdagene gjennomfører de i hallen. Ettersom det har vært muligheter for hospitering i klubben, har flere av gutta trent og spilt kamper sammen G2001. 

 

Juleavslutning sammen med spillernes foreldre – desember 2017.

For 2002-gjengen er det viktig å ha det gøy på trening. Derfor er variasjon et stikkord. For eksempel bruker de turn som oppvarming på fredagstreningene, noe som kan være svært underholdende - både for spillerne og trenere og foreldre på sidelinja. Humor, glede og samhold tar spillerne også med seg utenfor banen. Minst én gang i måneden spiser gutta kveldsmat sammen, og de er heldige som har en fantastisk foreldregjeng som bytter på å lage kveldsmat til laget etter trening. 
I sommer var hele gjengen til Opatija i Kroatia på treningsleir (bildet over). “Hele gjengen” inkluderte familiene til spillerne. Totalt var 63 personer med på turen. Under oppholdet ble det gjennomført to daglige treningsøkter ledet av selveste Zeljko Tomac. 

 

G2002-laget har utmerket seg også internt i klubben. Spillerne bidrar inn mot de yngre kullene i klubben. Blant annet har de deltatt på spillermøter for å inspirere, motivere og fortelle om suksessfaktorene til G2002. Gutta drar fram at de er flinke til å unne hverandre suksess, at de framsnakker hverandre, og at de alltid spiller best når de spiller sitt spill - som et lag.

 

Gutta har forresten laget sitt eget botesystem. Hvis reglene brytes, medfører det bot. Det er to botesjefer på laget, som passer på at bøter blir gitt og betalt. Hvis man for eksempel går på do i egen garderobe før kamp, møter for sent til trening/kamp eller bruker ankelsokker, da blir det bot. Det blir spennende å se hva botekassen skal brukes til…. 

 

Målet for sesongen som snart kastes i gang er å beholde alle spillerne, samt videreutvikle gjengen sportslig, både individuelt og kollektivt.