Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

VÅRE NYE HALLER

Idrettsanlegg er en grunnleggende forutsetning for ønsket aktivitet.

Det er behov for mange nye anlegg over hele landet, og det er store ulikheter i tilgangen til anlegg i fylkene og kommunene. Bruken av offentlige idrettsanlegg bør være gratis for idrettstilbud rettet mot barn og ungdom, og idrettslag med egne anlegg bør få driftsstøtte. Idrettsrådene må inngå avtaler med kommunene som sikrer at offentlig eide anlegg og gymnastikksaler er tilgjengelig for den aktive idretten på helårsbasis.

Norges Håndballforbund har som målsetting å sikre et tilstrekkelig antall spille- og treningsflater for all håndballaktivitet, i tillegg til et mål om at det er gratis anleggsleie for barn- og tenåringsaktiviteten. I regionen skal vi arbeide aktivt for å sikre gratis anleggsleie, samt utarbeide en anleggsplan som skal sikre utbygging av nye haller. På denne siden finner du nye haller, som er bygd fra 2017 og senere, i Region Nord.

Totalt er det planlagt 167 nye hallflater fordelt på de seks regionene. Tallene er
basert på regionenes egen rapportering.  Per februar 2019 er det totalt planlagt 66 nye hallflater i Region Nord, der flesteparten er lokalisert i fylkene Trøndelag og Møre og Romsdal.

Her kan du lese sakene om våre nye haller: