Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

DETTE ER PROSJEKTET

Norsk håndball er landets største inneidrett med våre 134 950 medlemmer. Region Nord består av 35 588 medlemmer. Vi har hatt en imponerende vekst på 21% de siste seks årene. Dette gjør at vårt behov for haller er stort - og vesentlig større enn det vi har til rådighet i dag.

Å få økt takten på bygging av nye haller er ett av de to kjernepunktene i Norges Håndballforbunds (NHF) toårige anleggsprosjekt som ble igangsatt høsten 2017.

Det andre hovedpunktet er anleggsleie for trening av barn og unge. Her er både offentlige myndigheter og idrettens organer klinkende klare; det må arbeides for at anlegg skal stilles gratis til disposisjon for barn og unges trening.

NHF Region Nord er én av seks regioner i NHF, og vår oppgave i dette prosjektet er å få kommunetoppene i 20 kommuner i tale. Den jobben har vi nå gjort unna.

Denne siden er oppsummering av arbeidet som er gjennomført og status for hallsituasjonen i vår langstrakte region, som strekker seg fra Finnmark til Sunnmøre. Fra nord til sør er Region Nord ca. 200 mil, og vi står for mellom 25 og 30 prosent av aktiviteten i håndball-Norge. I slutten av forrige sesong hadde vi 1825 lag i seriespill, og i tillegg "kryr" det av minilag. Selvsagt skal vi arbeide for at alle disse små håndballspillerne får et tilbud som både er attraktivt, som alle har rådighet til å være med på og som gjør at alle blir værende i håndballen - lenge!

Har du spørsmål, så gjerne kontakt oss:

Daglig leder, NHF Region Nord Svein Olav Øie 900 37 800
Anleggskonsulent, NHF Region Nord Tore Sæther 951 98 672