Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommerutvikler barnehåndball

Kursplan Dommerutvikler barnehåndball inneholder tre hovedemner.

Hovedemner

Emne 1: E-læring
Emne 2: Samtalestruktur
Emne 3: Praksis

Hovedmål

Utdanningen har som mål å gi deltagerne innføring i ideene og regelverket bak barnehåndballen. Kunnskap rundt dommerutviklerrollen og ferdighetsutvikling innenfor kommunikasjon, samtalestruktur og teknikker for å skape motivasjon hos dommer barnehåndball. I løpet av kurset skal deltagerne igjennom e-læring, teori, praktiske øvelser innen samtaleteknikker, refleksjonsoppgaver og praksiskamper.

Fokusområder

Teoretisk e-opplæring og praktiske øvelser og kamper i hall.

Minimumsvarighet

5 timer opplæring, fordelt mellom 1 time teoretisk e-læring og 4 timer praktisk undervisning med instruktør. Der 1 1/2 time med instruktør er teoretisk gjennomgang i undervisningsrom. Kursdeltager har inntil 60 dager å gjennomføre praksismodul etter påmelding i e-læringsmodulen.

Praksiskrav

Dommerutvikler barnehåndballkurset skal gjennomføres med minimum 180 minutter praksis underveis i utdanningen. NHFs regler for dokumentasjon og evaluering gjelder.

Målgruppe

Nåværende og tidligere aktive utøvere fra og med 16 års alderen, ungdom, voksne og foreldre med kjennskap til håndball som ønsker å bli dommerutvikler barnehåndball for å veilede dommere på nivå opp til G/J 11.

Deltakere

8-16 deltakere.