Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klubbsamarbeid

Hvordan sikre at vi tilbyr best mulig aktivitet?

Mange klubber opplever jevnlig at man rett og slett blir for få spillere til å stille lag i serien.
 Hva skjer med de som er "igjen"? Hvordan skal man unngå dette? Kan vi som klubb og trenere være i forkant?

Erfaringsvis vet vi at det hvert år trekkes mange lag i forkant og/eller starten av serien hver høst. Dette skyldes ofte at man ser at spillergruppen ikke er "stor" nok til å kunne delta.

I disse situasjonene gjelder det å være i forkant. Allerede ved halvveis i sesongen bør man gjøre en "opptelling", hvor mange spillere har vi i år? Hvor mange spillere kan vi forvente å ha neste sesong? Hvis svaret er "usikkert" bør man begynne planleggingen av neste sesong tidlig, slik at man kan legge til rette for et godt aktivitetstilbud til alle utøverne.

Allerede i perioden november-januar bør alle lag i klubben avdekke hvor mange spillere man har pt, hvor mange har signalisert at de ikke blir med videre, hvor mange er usikre etc. Med dette som bakgrunn bør klubben (sportslig utvalg eller lignende) utarbeide en oversikt og plan i samarbeid med alle lagene for hvordan man ser for seg at den kommende sesongen kommer til å bli. Klarer man å tilby et optimalt aktivitetstilbud internt i klubben, eller bør vi samarbeide med andre klubber og deres lag?