Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndballtreneren

Håndballtreneren er en ressursbank som tar for seg ulike sider ved det å være håndballtrener.

Hva er Håndballtreneren?

Håndballtreneren er en ressursbank som tar for seg ulike sider ved det å være håndballtrener. Stoffet er i utgangspunktet rettet mot deg som jobber i ungdomshåndballen, men det meste vil forhåpentligvis være relevant uavhengig av hvilket nivå og hvilken aldersgruppe du er trener for.

En del av innholdet i Håndballtreneren vil du kunne finne også andre steder, men her har vi samlet mange elementer på ett sted og forsøkt å presentere det på en lettfattelig og brukervennlig måte. I tillegg til mye nyttig fagstoff innenfor ulike felt vil du også finne videoklipp med gode tips og kloke refleksjoner fra profilerte og erfarne trenere.

Hvordan bruke Håndballtreneren?

Håndballtreneren kan selvfølgelig leses fra «a til å». Vi håper imidlertid vel så mye at det blir et oppslagsverk og en ressurs du stadig kan komme tilbake til og få oppfriskning av kunnskapene dine.

Håndballtreneren er bygget opp slik at du til enhver tid enkelt kan navigere på kryss og tvers i stoffet, og enkelt finne det temaet du ønsker å lære litt mer om akkurat i dag.

I tillegg til fagstoffet som utgjør selve Håndballtreneren vil du nederst på hvert kapittel, treffe på «Trenerbagen». I Trenerbagen finner du ytterligere tips til nyttig fagstoff, forslag til kilder for å fordype deg mer, relevante linker og lignende.

Håndballtrenern.jpg