Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Forsvarsskolen.jpg
Sander Sagosen gjør en solid jobb i forsvar for Håndballgutta.

Forsvarsskolen

På Forsvarsskolen får du det du trenger for å bli en bedre forsvarsspiller!

Gå Forsvarsskolen!

Forsvarsskolen gir deg både et teoretisk rammeverk for å forstå hva forsvarsferdigheter er for noe, og praktiske og konkrete eksempler og råd. Fagstoffet presenteres i form av tekst, bilder og video.

Forsvarsskolen er inndelt i fem kapitler:

  • Først går vi gjennom metodikken vi legger til grunn for resten av Forsvarsskolen. Her presenterer vi den grunnleggende teorien som vi bygger vår forståelse av forsvarsspill rundt.
  • I kapittel 2 kan du lese om hvilke mentale og fysiske forutsetninger som er avgjørende for forsvarsferdigheter.
  • Kapittel 3 er en gjennomgang av de 10 teknisk-taktiske ferdighetene vi bruker i forsvarsspill.
  • Kapittel 4 tar for seg grunnleggende taktikk. Her tar vi for oss ulike problemstillinger som de fleste vil kjenne seg igjen i.
  • Og i kapittel 5 finner du en øvelsesbank med ca 70 øvelser.

Hvem er Forsvarsskolen for og hva kan den brukes til?

Forsvarsskolen retter seg mot både spillere og trenere. Sidene har god funksjonalitet og det er lett å finne frem til akkurat det du er på jakt etter. For deg som er trener kan det både fungere som et godt faglig oppslagsverk og det kan være en god øvelsesbank. For deg som spiller vil kanskje særlig videoeksemplene være interessante. Her kan du studere hvordan noen av de beste spillerne i verden opptrer i forsvar.
 
Forsvarsskolen fungerer best med Safari eller Google Chrome. Sidene er selvfølgelig også mobiltilpasset, så du kan ha med deg øvelsene dine i lommen når du går på trening.