Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Startpakka.jpg

Startpakka - et tilbud til nye trenere

Kurset er rettet mot deg som er trener, eller har en rolle i barnehåndballen i aldersgruppen 6-12 år.

Startpakka er helt gratis og tidsbruk for å gjennomføre kurset er ca. 20−30 minutter.

Kurset bygger på Norges Håndballforbund sin visjon «Håndball for alle», hvor alle spillere er like mye verdt. Alle skal få et godt håndballtilbud tilpasset behov, modning og ferdigheter, og dette skal være uavhengig av ferdighetsnivå, treningsiver, alder, kjønn og kulturell bakgrunn.

For at barnehåndballen skal kunne bygge opp under denne visjonen, er det noen grunnleggende verdier og virkemidler som må være på plass.
Formålet med e-læringskurset er at du som deltaker skal vite mer om dette etter at kurset er fullført.

Kurset vil ta deg igjennom:

• Holdninger og Verdier
• Organisering og læring
• Spillformer
• Trener- og foreldrevett
• Treningsplanlegging
• Evaluering
• Digitale ressurser
• Trenerutdanning

Kompetanse

Norges Håndballforbund har et framtidig mål om at alle som skal fungere som barnehåndballtrener må gjennomføre «Startpakka – bedre barnehåndball».

For at det skal være mulig å oppnå dette målet, er vi helt klart avhengig av at klubbene bidrar og tar sin del av ansvaret. Det vil si at etter fullført kurs må trenere kunne vise fram et kursbevis eller sin idretts-CV til sin tilhørende klubb.

Hvorfor?

Norges Håndballforbund ønsker å heve samt sikre et økt kompetansenivå på trenere i barnehåndballen. Barn i aldersgruppen 6-12 år fortjener også godt skolerte trenere.
I tillegg ser vi at det er behov for å få en bedre oversikt over de som er trenere i barnehåndballen, ikke bare for oss som forbund og region, men også for klubbene våre.

Det er kun brukere med brukernavn/passord fra minidrett.no som får tilgang til kurset. Dette vil være med på å sikre at vi får en bedre oversikt over barnehåndballtrenere.

Påmelding

E-læringskurset «Startpakka – bedre barnehåndball» er tilgjengelig for påmelding både via handball.no og e-læringsprotalen til Norges Idrettsforbund:

Det er GRATIS å ta kurset!

Kursbevis

Etter fullført kurs vil du som deltaker kunne laste ned/skrive ut et kursbevis.
Kursdeltakelsen vil også være synlig på din idretts-CV i Sportsadmin.

Les mer om Barnehåndball på våre Barnehåndballsider