Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sushi_nigiri_laks-og-kveite_784.jpg

Bestillinger LERØY

Supergod sjømat – lett å lage og like.

Bestillingsskjema for LERØY-produkter

Produkter fra LERØY er gratis for klubber å bestille. Det kan dessverre være noen utfordringer med levering av produkter fra LERØY i region Nord.

Klubber som ønsker levering fra LERØY må gjøre dette på følgende måte:

1. Forespørselen og bestillingen må gjøres senest fire uker før arrangementet. Ved større arrangementer er fristen 8 uker. Dette for at LERØY på best mulig måte skal kunne planlegge produksjonen av produktene. 

2. Det er kun mulig å bestille de produktene som er oppført på bestillingsskjemaet.

3. Varene må kunne leveres til en Meny-butikk i nærområde, eventuelt kan produktene hentes på et av LERØYs produksjonssteder. *)

4. Varene leveres til de leveringstider LERØY har å forholde seg til (dagtid på ukedager). Det er også mulig å hente varene selv på et av LERØYs produksjonssteder. Se liste over produksjonssteder lengre ned på siden.

Produktene LERØY tilbyr er:

Klar til å spise

  • Sushi pakker som inneholder 5 nigiribiter, syltet ingefær og soyasaus. Spisepinner medfølger. 
  • Poke – fiskesalat med pokesaus. Kommer i skål med gaffel og pose med saus i lokket.

Produkter som trenger noe tilbereding og tilbehør

  • Fiskekaker (eske med 50 stykk)
  • Helside skivet røkt ørret

Ved bestilling av produkter til et søndagsarrangement, kan du dessverre ikke bestille sushi da siste produksjonsdag er torsdag og sushien er ikke holdbar til søndag. Poke er en bra erstatning for sushi og bestill gjerne dette istedenfor.  

LERØY sender ut en bestillingsbekreftelse på e-post når de har mottatt og godkjent bestillingen din. Om du ikke mottar e-post fra Lerøy, vennligst ta kontakt på e-post til sunnidrettshall@handball.no.

NB: 
Det er viktig at den personen som er oppført som kontaktperson for leveringen, sørger for at varene blir hentet dersom ikke bestiller henter varene selv. Når e-posten kommer til kontaktpersonen må tidspunkt for henting videreformidles til den person som eventuelt er ansvarlig for henting.

*) Om det er langt til nærmeste Meny-butikk, kan det være et alternativ å hente varer på et av LERØY sine produksjonssteder. Da er det best å hente varene mellom kl. 14.00-15.00 da sushi og poke blir produsert samme formiddag - for ferskest mulig råvarer.

Oversikt over produksjonssteder og adresser

Oslo: Sjømathuset, Sven Oftedals vei 10, 0950 Oslo 
Bergen: Lerøy Alfheim, Skuteviksbodene 1, 5035 Bergen 
Stavanger: Lerøy Delico, Varabergmyra 4, 4050 Sola 
Trondheim: Lerøy Trondheim, Pir I 7, 7010 Trondheim