Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

REMA 1000 Håndballskolen

NHF og REMA 1000 arrangerer REMA 1000 Håndballskolen for barn i alderen 6-12 år i skolenes høst- og vinterferier.

Til klubber og deltakere som ønsker å delta i REMA 1000 Håndballskolen

I skolenes høst- og vinterferie kan barna delta på REMA 1000 Håndballskolen og lære seg verdens morsomste ballspill. REMA 1000 og Norges Håndballforbund driver i felleskap håndballskole for barn i alderen 6-12 år. Håndballskolene holdes over hele landet og arrangeres av din lokale håndballklubb.

Påmelding

Foresatte/foreldre melder barnet på REMA 1000 Håndballskolen gjennom påmeldingssystemet. Følg med på denne siden for å se når deltakerpåmeldingen åpner og hvilke klubber som arrangerer. Her vil du også finne oversikt over antall dager med tilhørende priser.

Søknadsskjema for klubber

Er din klubb interessert i å bli arrangør av REMA 1000 Håndballskolen? Søknadsfristen for å arrangere håndballskole i vinterferien er 13. desember. Søk her!

For deltakere

Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, med fokus på at barna skal ha det gøy. Håndballskolen varer i tre eller fem dager fra kl. 09.00 til 15.00. De vil bli servert lunsj hver dag og litt frukt som mellommåltid.

Blir du med på REMA 1000 Håndballskolen får du i tillegg til mye moro, en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte, i tillegg til et diplom.

Ønsker du ytterligere informasjon, ta kontakt med din lokale håndballklubb.