Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring
Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arenakrav topphåndball

Arrangementene er Elitehåndballens viktigste utstillingsvindu. Som et vesentlig element i selve arrangementet er selve spillearenaen. Norges Håndballforbund anser at arenaen er av så stor betydning at dette er skilt ut som et eget kravsområde.

Spillearenaen skal være hensiktsmessig med tanke på;

- selve spillet
- publikumsfasiliteter
- pressefasiliteter

De nedenfor angitte kravene har som formål å definere minimum standard for de anlegg som skal kunne benyttes til å arrangere kamper i Eliteserien og E-cup. Klubber som ikke har godkjent hjemmearena i sesongen 2015/2016, kan få sine hjemmekamper i Eliteserien berammet til en annen arena som er godkjent for eliteseriespill. Dersom klubben ikke ser seg i stand til å oppfylle kravene innenfor oppgitt frist, kan klubben søke om utsettelse. Kravet for at slik utsettelsessøknad skal kunne innvilges er en forpliktende utbedringsplan.

Dersom det ikke kan legges fram en forpliktende utbedringsplan som innebærer at arenaen fyller de fastsatte kravene innen 15.09.2015, skal klubben flytte sine arrangementer tilknyttet eliteaktiviteten til nærmeste arena som fyller de angitte kravene.
Tabellene i dokumentet nedenfor angir NHFs arenakrav. De ”gamle” kravene som gjelder i en overgangsperiode en angitt i de to venstre kolonnene. Det anbefales selvsagt å etterkomme de nyeste kravene (i høyre kolonne). 

Last ned dokumentet Arenakrav topphåndball