Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Flytilbud

Bestill SAS Sportspriser

Sportspriser til klubber og lag
Norges Håndballforbund og SAS Norge har inngått en trafikkavtale som også regioner og klubber kan benytte seg av. SAS Sportspriser kombinerer høy fleksibilitet med rabattert pris. De er utviklet og tilpasset idretten i samarbeid med Idrettsforbundet, særforbund, klubber og lag.

Høy fleksibilitet kombinert med rabattert pris!
SAS sine spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter til lave priser med alle de fleksible fordelene du trenger. Du kan for eksempel ta med deg inntil 2 stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt. Skipose, sykkel eller golfbag med maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse. Det er også full refusjon inntil 1 dag før avreise. I tillegg til alt dette opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser.

Sportsprisene gjelder innenlands i Norge, Sverige og Danmark, samt til våre destinasjoner i Skandinavia, Europa, USA og Asia. Du kan velge å bestille reisen én vei eller tur/retur (USA og Asia kun tur/retur). Mer informasjon på:

eller hos ditt reisebyrå.

Slik bestiller du:
For å bestille SAS sportspriser må du være medlem av et idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund, og reisen må være i idrettssammenheng. For å få tilgang til sportsprisene trenger forbundet/klubben en bedriftskode (CMP-kode). Dette får man ved å bli SAS Credits sportskunde her

Bestilling kan også gjøres hos SAS på tlf. 05400 eller hos et reisebyrå. Husk å oppgi regionskoden!

Du kan ha behov for å endre reisetidspunkt, endre navn i bestillingen, ta med ekstra bagasje eller arrangementet kan bli avlyst. SAS Sportspriser tar høyde for dette.