Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hva er NHF Ung?

NHF Ung skal være et bindeledd mellom unge håndballspillere og Norges Håndballforbund. I forbundet er det mange voksne som jobber med å utvikle barne- og ungdomshåndballen, og vi ønsker å høre din stemme i beslutninger som tas. Vi ønsker at du kommer med innspill, uansett om det skulle gjelde kampaktivitet, organisasjonsutvikling, dommerutdanning eller lignende. Du må også gjerne dele erfaringer på disse områdene, for slik kan vi som forbund utvikle oss i takt med dine ønsker.  

Vi ønsker å rette et fokus mot unge håndballspillere på handball.no, og derfor har vi etablert en egen landingsside her for deg. Det vil si at vi har laget en egen side på handball.no hvor du kan finne informasjon som angår deg. Det kan være informasjon om kampaktivitet som seriespill, turneringer, LERØYserien, Bringserien, men også om andre temaer som fysisk trening, psykisk helse, motivasjon og kosthold. Vi skal legge til rette for at du skal finne informasjon lettest mulig, uansett hva du skulle lure på. Her på landingssiden vil det, i tillegg til informasjon knyttet til kampaktivitet og andre temaer, være nyheter som er rettet mot deg og din håndballhverdag.  

Instagram er vi opptatte av å ha en toveiskommunikasjon med deg, og vil derfor være tilgengelig hvis det er noe du lurer på, og vil dessuten ta imot spørsmål jevnlig. Målet er at vi skal komme i direkte kontakt med deg slik at begge parter kan engasjere og inspirere hverandre. På Instagram vil det være informasjon om ulike temaer, konkurranser og tips og triks du kan ta med deg videre i håndballhverdagen din. Vi vil også ha fokus på å dele historier for å vise mangfoldet av yngretilbudene vi har i forbundet, og i den forbindelse vil det også være muligheter for takeovers. Det skal være interessant for deg å følge oss, og derfor vil vi høre hva du har å si og innimellom engasjere ved eksempelvis å stille deg spørsmål.  

Håndballforbundet ønsker flere innspill fra deg som er mellom 13 og 19 år og spiller håndball. Dersom du har meninger eller spørsmål til aktiviteter du har deltatt på, eller skal delta på i håndball, kan du følge NHF Ung og ta kontakt på Instagram eller ta kontakt med oss på ung@handball.no 

Kontakt oss!

E-post: ung@handball.no
Instagram: @NHF_ung