Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lisens sesongen 2016/17

Lisensen for Håndballsesongen 2016-17 er nå tilgjengelig for betaling i Min idrett.

Skal du ikke spille håndball i sesongen 2016-17, kan du se bort fra dette lisenskravet. Du vil ikke motta betalingspåminnelser.

 

Alle lisensbetalere har mottatt en e-post med betalingsinformasjon for lisensen 2016/17. Alle skal i utgangspunktet ha fått foreslått samme lisenstype som de betalte foregående sesong. 

Vi anbefaler alle å tegne LISE+, da denne gir best dekning dersom en skade skulle oppstå. Du velger imidlertid selv hvorvidt du ønsker å betale ordinær LISE eller LISE+.

Beløpet i mottatt e-post og i Min idrett er dermed trolig avvikende. Vi oppfordrer derfor alle lisensbetalere til å kontrollere og velge riktig lisenstype i Min idrett før betaling. Dette gjøres ved å klikke på «Lisenser» under fanen «Min profil». Dernest klikker du på «Aktiv lisens», «Vis» og så på nedtrekksboksen under «Lisenstype». 

Lisenskortet vises ved å klikke på «Last ned lisenskort». Lisenskortet endrer seg basert på lisenstypen som velges og betales. Endringen vises først på lisenskortet etter at betalingen er registrert.

Dersom du allerede har betalt lisensen din og betalt feil beløp, så kan du bare betale inn restbeløpet og benytte samme kid- og kontonummer.

 


Slik betaler du lisens
Har du ikke vært inne på Min idrett tidligere, må du verifisere deg som ny bruker før du kan ta den i bruk. Når ny bruker er verifisert, kan du logge deg på siden.

Under fanen «Min profil» kan du klikke på «Lisenser», «Vis» og «Last ned lisenskort». Du får da opp nødvendig betalingsinformasjon.

Personer med registrert e-postadresse vil få tilsendt en e-post med melding om at lisensen nå er tilgjengelig i Min idrett. Nytt av i år er at man kan betale lisensen med kort eller i nettbanken som tidligere. Det benyttes for øvrig samme KID- og kontonummer som forrige sesong.

På generelt grunnlag anbefaler vi alle våre medlemmer om å tegne forsikringen Lise+ som gir den enkelte utøver best dekning ved skade.

Forfall for lisensen for sesongen 2016/17 er 1. september. Lisensen er da gyldig til og med 31. august 2017.

For deg som ikke betalte lisens forrige sesong, må klubben eller klubbens region opprette et lisenskrav i Sportsadmin (SA). Alle klubbledere som er registrert i våre systemer har tilgang til å gjøre dette.

Min idrett er ditt personlige utgangspunkt for å bruke idrettens medlemsdatabase.

I idrettens database finnes det ca. 2,5 millioner personer. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag eller med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten, blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer.

Om du ikke allerede er registrert som bruker på Min Idrett, må dette gjøres.