Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Viktige poeng

Det er mange spennende oppgjør både for kvinner og menn i GRUNDIGligaen denne helgen.

Skrim og Molde er to av tre lag som ligger nederst på tabellen med fem poeng. I Kongsberghallen søndag blir det kamp om poengene og uhyre viktig for det av lagene som står igjen som vinner. Molde vant det motsatte oppgjøret 29-21 i november.

Byåsen og Vipers møtes igjen denne helgen. Trønderne ligger tre poeng bak Larvik, mens sørlendingene har falt litt av i kampen om medaljer. Foran denne runden er det fem poeng opp til Glassverket på 3. plass og kun åtte poeng igjen å kjempe om. Byåsen trakk det lengste strået da disse to spilte omkamp i forrige måned, da kampen mellom de to måtte spilles om igjen etter feil med målene i første forsøk.

Lørdag 5. mars:
16.00 Tertnes–Nordstrand i Sotra Arena

Søndag 6. mars:
17.00 Larvik–Sola i Boligmappa Arena Larvik
17.00 Skrim–Molde i Kongsberghallen
18.00 Byåsen–Vipers i Nidarøhallen
18.00 Halden–Glassverket i Remmenhallen
18.00 Oppsal–Rælingen i Oppsal Arena

Mer om Grundigligaen kvinner

De fem nederste lagene på tabellen skal i aksjon i herrenes Grundligliga i helgen. Bækkelaget ligger poenget foran Drammen og Runar i kampen om å unngå kvalifiseringsplassen.

På Stord gjester Bækkelaget i en kamp som kan bety matematisk farvel til toppserien for hjemmelaget, om Bækkelaget klarer å sikre seg viktige poeng i sluttfasen av seriespillet. Bækkelaget vant 33-28 i Oslo da lagene møttes sist.

Drammen skal prøve å sikre poeng borte mot Fyllingen, mens Runar har serieleder ØIF Arendal med tidligere trener Marinko Kurtović på besøk. Drammen tapte hjemmemøtet med Fyllingen, men mye har skjedd i klubben siden sist.

Lørdag 5. mars:
18.00 FyllingenBergen–Drammen i Sotra Arena

Søndag 6. mars:
16.00 Stord–Bækkelaget i Stordhallen
18.00 Runar–ØIF Arendal i Runarhallen
18.00 Viking–Kolstad i Stavanger idrettshall

Mer om GRUNDIGligaen menn

Husk at du også kan følge kampene på handballtv.com og på Håndball Live