Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndball-appen er her!

«Min Håndball» er navnet på den nye appen du bør skaffe deg. Last den ned i dag!

Dette er den nye appen du bør skaffe deg enten du er spiller, trener, involvert i norsk håndball eller som supporter ønsker å følge ditt lag.  

Last den ned i dag på Appstore eller Google Play!

Når du har lastet ned appen kan du legge inn dine favorittlag, og dermed følge ekstra godt med på lagets resultater. Det første du får opp når du har valgt din favoritt, er kampene som skal spilles denne uken. Videre får du god oppdatert informasjon om blant annet tabellen, spilte kamper og kommende kamper. Hvis klubben har lagt inn spillerstallen i Turneringsadmin. (dette kan klubben gjøre selv), vil også spillerstallen for det enkelte laget vises.

Etter en del utfordringer med innføring av nye systemer og nettsider, er denne appen løsningen på mange av de etterspurte funksjonene knytter til lag og kamper.
- Vi jobber fremdeles hardt for å forbedre funksjonaliteten på nettsidene, men vi tror at denne appen vil dekke behovet for svært mange i håndballfamilien, sier generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund.

Enkelte funksjoner i appen skal videreutvikles de nærmeste dager og uker.
- Målet er å forenkle informasjonen til våre medlemmer. Dette gjelder også funksjonaliteten i dagens versjon hvor det er noen utfordringer blant annet med visning at kart for deg som bruker iPhone. Dette vil bli rettet på i de kommende versjoner avslutter Langerud. 

Appen er gratis og klar for nedlastning.

App Store Google Play