EHF Cup Menn

Både ØIF Arendal Elite og Bækkelaget Håndball Elite kjempet om plass i gruppespillet i EHF Cup.

ØIF Arendal Elite
møtte Handball Esch fra Luxemburg i 1. kvalifiserende runde til EHF Cup. Begge kampene ble spilt i Esch Alzette i Luxemburg. Første kamp 2. september endte med seier 29-25 til ØIF Arendal Elite. I returoppgjøret dagen etter ble det ny seier - denne gang 28-25.

ØIF Arendal Elite spilte 2. kvalifiserende runde til EHF Cup mot OCI-LIONS fra Nederland i Sittard, Nederland 07.oktober. Den kampen endte med seier 28-25. I returoppgjør hjemme i Sør Amfi, Arendal 14. oktober seiret ØIF Arendal Elite igjen, denne gang 29-26 (19-16).

I 3. og avgjørende kval-runde til EHF Cup skal laget møte forrige sesongs EHF Cup-vinner, tyske Frisch Auf! Göppingen.
Første kamp 15.november i Göppingen, Tyskland endte 27-27 (!) og 25.november var det returkamp i Sør Ami, Arendal. Her ble tyskerne for gode, og ØIF Arendal Elitetapte 21-31 (9-15). Med sammenlagtsifrene 48-58 var dermed EHF Cup-kampene over for ØIF Arendal Elite for denne gang.

Bækkelaget Håndball Elite
var også i aksjon i 1. kvalifiserende runde til EHF Cup. Islandske Afturelding var en tøff motstander, men 2. september vant Bækkelaget Håndball Elite 26-25 på Island og 9. september seiret Oslo-laget 29-27 i Oppsal Arena.

I 2. kvalifiserende runde til EHF Cup møtte Bækkelaget Håndball Elite HC Dobrogea Sud Constanta fra Romania i to kamper som begge ble spilt i Romania. Første kamp lørdag 14. oktober ble det tap 22-24 (11-11). I returoppgjøret dagen etter, 15. oktober, tapte Bækkelaget Håndball Elite med 24-27 (12-13), og dermed er laget ute av E-Cupspill for denne sesongen.