Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NM Veteran logo.jpg

Velkommen til Veteran NM 2022

Det er en glede for oss arrangører å ønske alle våre lag velkommen til Veteran NM 2022, i Bergen.

Det er en glede for oss arrangører å ønske alle våre lag velkommen til Veteran NM 2022, i Bergen. Etter to år med avlysning gleder vi oss til igjen å endelig kunne gjennomføre årets Veteran NM. Til årets NM skal 127 lag delta. Ca. 1400 spillere, trenere og dommere skal gjøre opp på banen og ha det hyggelig sammen med håndball som fellesnevner. Vi minner om at fair play er viktig både på og utenfor banen.

Under årets Veteran NM er det planlagt tre ulike sosiale arrangementer.

TORSDAG

Allerede torsdag kommer mange av veteranspillerne til Bergen. Over 700 gjester ventes ankommet torsdagen. Og i tråd med tidligere tradisjoner, så drar vi i gang de sosiale arrangementene allerede torsdag. Vi har fått med oss et av byens største utesteder på å lage en skikkelig gøyal kveld for alle dere som er ute i god tid.

Hvor: Zachariasbryggen
Tid: fra klokken 21:00
Gratis adgang, ingen armbånd
Hva: Live musikk, diskotek

FREDAG

Helgens første offisielle arrangement er «bli kjent festen» på fredag. Her serveres det buffe til alle våre nærmere 1400 gjester fra kl. 20:00. klokken 22:00 går partybandet TURBOSTIPEND på scenen og de kommer virkelig til å skape god stemning. På Scandic Bergen City blir det liv  og røre til baren stenger.

Sted: Scandic Bergen City «Bli kjent fest»
Farge armbånd: Hvit
Arrangementsstart: 20:00
Middag: Buffe

LØRDAG

Igjen er det en glede for oss å ønske dere alle velkommen til banketten i Bergens storstue Grieghallen. Her pyntes det virkelig til fest. En nydelig 2-retters middag serveres, samt det blir storband i Peer Gynt-salen og Piano «battel» i spissen etter endt middag. For oss arrangører er banketten et av høydepunktene i arrangementet og vi ser frem til å ønske dere alle velkommen inn i flotte Grieghallen. På scenen spiller denne gang «The flying dancing kings». På spillelisten står den ene klassikeren etter den andre!

Sted: Grieghallen
Farge armbånd:
Inngang spissen: Røde bånd
Inngang Per Gynt salen: Blå/Grønn
Dørene åpner kl 19:00
Inngang stenger kl 20:00

Under årets NM er det enkelte ting det kan være viktig å minne spillerne på laget ditt om.

Hotell

Alle kostnader som settes på rommet må gjøres opp før avreise.

Lisens

Alle som skal spille under Veteran NM må løse lisens. Det er en egen Veteran NM-lisens, lisens kan løses på minidrett.

Transport

Transporten under veteran NM, bussruten for transport til og fra hallene vil være tilgjengelig på våre nettsider handball.no samt facebook. I tillegg vil våre servicedesker på hotellene være behjelpelig med informasjon underveis.

Haller

I alle hallene er det kiosk. Bruk dem flittig så våre arrangører sitter igjen med noen kroner etter dugnadsinnsatsen deres. I tillegg er Norsk Folkehjelp på plass på alle våre arenaer. Trengs det medisinsk hjelp, kontakt Norsk Folkehjelp i hallen.

Facebook og Instagram

Vi vil fortløpende holde alle deltakerne oppdatert via våre facebooksider «NM Veteran» I tillegg har vi en instagramkonto som heter «vetarannm» vi oppfordrer alle til å følge oss på disse to plattformene.

Minhandball appen

For et oppdatert kampoppsett, resultater underveis – last ned «minhandball» appen.

Finaledagen

Finaledagen spilles i Haukelandshallen. Selvsagt på «storbanen» med flott arrangement rundt kampene. Vi håper flest mulig legger turen dit for å følge sine håndballvenner som kommer så langt i turneringen.

Spørsmål

Trenger du å komme i kontakt med oss, har vi en arrangementstelefon som har telefonnummer 451 57 001. Hit kan laglederne ringe for spørsmål underveis. Vær snill å ikke sende spørsmål på SMS.

Da gjenstår det å ønske dere alle velkommen til Bergen og Veteran NM 2022

Med sportslig hilsen
Arrangementskomiteen