Annonse:
Annonse Tiller Cup 2023
Annonse:
Annonse Tiller Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Frank Bjørndal.png

Velkommen til Bergen

Velkommen til høstens vakreste eventyr i Bergen! Hilsen fra styreleder i Region Vest.

Endelig kan vi møtes igjen. Etter flere år med avlysninger grunnet pandemi er vi igjen klar for å møte gode håndballvenner til dyst på parketten og til en hyggelig fest på banketten. Veteran-NM er for mange høydepunktet hvor man møter igjen lagkamerater og motstandere man ikke har sett på lenge. 

Vi i NHF Region Vest gleder oss til å se tøffe tak på banen og vennskapelige samkvem utenfor. La norsk håndball sine verdier - Respekt - Fair Play - Begeistring og Innsatsvilje kjennetegne Veteran NM helgen igjennom. 

Hele 1350 spillere fordelt på 127 lag er påmeldt til årets NM her i Bergen. I tillegg stiller rundt 50 dommere til å lede de litt over 270 kampene. Uten dommerne hadde vi ikke klart å gjennomføre kampene. Ta godt vare på alle sammen. Sammen med våre gode samarbeidspartnere og et stort frivilligapparat skal vi gjøre vårt yttereste for at dere får en fin og god opplevelse denne helgen i Bergen. Uten våre frivillige og våre utmerkede arrangementskomite, hadde ikke det vært mulig å gjennomføre et mesterskap som dette. 

God kamp til dere alle! 

Hilsen 

Frank Bjørndal 
Styreleder 
NHF Region Vest