Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Grieghallen
Foto: Foto:(C)Eilif Stene

Sosiale arrangement

Hele helgen blir speket med gode arrangementer på kvelden. Trykk på de ulike dagene for oversikt over hva som skjer når og hvor. 

Allerede torsdag kommer mange av veteranspillerne til Bergen. Over 700 gjester ventes ankommet torsdagen. Og i tråd med tidligere tradisjoner, så drar vi i gang de sosiale arrangementene allerede torsdag. Vi har fått med oss et av byens største utesteder på å lage en skikkelig gøyal kveld for alle dere som er ute i god tid.

Hvor: Zachariasbryggen

Tid: fra klokken 21:00

Gratis adgang, ingen armbånd

Hva:  Live musikk, diskotek

For info om artisert /DJ åpne bilde her. 

Helgens første offisielle arrangement er «bli kjent festen» på fredag. Her serveres det buffe til alle våre nærmere 1400 gjester fra kl 20:00. klokken 22:00 går partybandet TURBOSTIPEND på scenen og de kommer virkelig til å skape god stemning. På Scandic Bergen City blir det liv og røre til baren stenger.

Sted: Scandic Bergen City «bli kjent fest”

Farge armbånd: Hvit

Arrangementsstart: 20:00

Middag: Buffe

Live musikk + DJ

Igjen er det en glede for oss å ønske dere alle velkommen til banketten i Bergens storstue Grieghallen. Her pyntes det virkelig til fest. En nydelig 2 retters middag serveres, samt det blir storband i Per Gynt salen og Piano «battel» i spissen etter endt middag. For oss arrangører er banketten et av høydepunktene i arrangementet og vi ser frem til å ønske dere alle velkommen inn i flotte Grieghallen. På scenen spiller denne gang «The Føying dancing kings. På spillelisten står den ene klassikeren etter den andre!

Sted: Grieghallen

Farge armbånd

Inngang spissen: Røde bånd

Inngang Per Gynt salen: Blå/Grønn

Dørene åpner kl 19:00

Inngang stenger kl 20:00

Mer info trykk her.