Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hoteller

Her finner dere en oversikt over hotellene og hvem som bor hvor.

Scandic City inviterer til «Live music» i hotellets bar både fredag og lørdag! Hotellet tilbyr også alle veteraner «lasagnebuffet» lørdagen, når dere kommer tilbake til hotellet etter tøffe kamper og flere timer i hall. Om dere ønsker å benytte dere av tilbudet, ta kontakt med hotellet 😊 Se vedlegg.

Scandic City er også stedet for fredagens Bli-Kjent fest og hotellet ønsker dere alle hjertelig velkommen til Bergen!

Mer info om hotellet. 

Hilsen fra hotellet. 

For alle de som skal bo på Scandic Neptun under Veteran NM, her er det bare å glede seg, for her legges det opp til god stemning for våre gjester. På dette hotellet skal også dommerne bo. Vi oppforder våre gjester til å bruke hotellenes tilbud når dere er i Bergen. Det legges opp til god stemning og live musikk!

Mer info om hotellet. 

Bar og burger meny Neptun

Velkommen fra Neptun

Heldige er de av våre veteraner som får bo på Scandic Torget, et hotell midt i hjertet av Bergen by. Etter hotellet ble totalrenovert, fremstår det nå som et av byens flotteste hoteller. Og ikke minst, kort vei til alt.
Velkommen til alle som bor på Scandic Torget. 

Mer info om hotellet. 

Det blir liv å røre på Scandic Ørnen
Alle de som skal bo på Scandic Ørnen kan glede seg. Her blir det liv og røre og god kok for våre veteraner. Vi oppfordrer alle som skal bo på Ørnen til å benytte hotellets muligheter!