Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gruppebilde
Orkanger J45 som vant bronsje sist NM Veteran

Invitasjon til NM Veteran i Trondheim

Region Nord ønsker alle velkommen til årets NM Veteran. Vi håper det blir en fest både på og utenfor banen.

HOTELLER:
Scandic er vår samarbeidspartner og det er reservert rom på Scandic Lerkendal, Nidelven og Solsiden. På Lerkendal er hele hotellet reservert til bruk under NM Veteran, mens de andre hotellene også har andre gjester denne helgen. På Scandic Lerkendal vil det bli arrangert vorspiel fredag og lørdag ettermiddag.

Det vil gå shuttle busser mellom hoteller og haller, etter egen rute. I tillegg vil det bli satt opp busser tur/retur Værnes i gitte tidspunkt.

DELTAKERPAKKER:
For å ta del i alt dette, må dere bestille deltakerpakker!
Ved ønske av Scandic Nidelven vil det komme en merkostnad pr. deltaker på kr. 150,- pr. natt.

Kategori 1 - kr 4990: Overnatting fredag til søndag i enkeltrom
Kategori 2 - kr 3990: Overnatting fredag til søndag i dobbeltrom
Kategori 3 - kr 3700: Overnatting fredag til søndag i trippelrom  

Kategori 4 - kr 6150: Overnatting torsdag til søndag i enkeltrom
Kategori 5 - kr 4650: Overnatting torsdag til søndag i dobbeltrom
Kategori 6 - kr 4250: Overnatting torsdag til søndag i trippelrom

Kategori 7 - kr 2800: Ingen overnatting. Bli kjent kveld, Get together fest, bankett, transport og felles kostnader* 

Kategori 8 - kr 6000: Lagsavgift for lag som ikke bestiller deltakerpakker. Dette inkluderer felleskostnader – obligatorisk* 
*dommer, hall, sanitet, dugnad 

Vi gjør oppmerksom på at trippelrom kan medføre at ekstraseng har en enklere kvalitet.

SPILLESTEDER/HALLER:
De første kampene starter fredag, klokken 13:00. Det planlegges at siste finalene er ferdig spilt søndag innen klokken 18:00. 

Kampene spilles i Norges flotteste anlegg, Trondheim Spektrum som har 9 hallflater. Etter planen skal alle kampene på lørdag og søndag spilles der. På fredag vil det i tillegg til Trondheim Spektrum bli kamper i andre haller i Trondheim. 

For å gjøre det ekstra stas, åpner vi restaurant i Trondheim Spektrum på fredag og lørdag ettermiddag, slik at det er mulig å ta seg en matbit og noe godt å drikke etter man har spilt kamper.

REISE:
Dersom dere reiser med fly, anbefaler vi SAS - idrett. Her ønsker vi at dere benytter CMP-koden «HAND094». Trenger du bistand til booking av fly til individuell eller gruppereise, ta kontakt med vår samarbeidspartner – Travelnet Reisevarehuset, Trondheim v/ Knut Grønvik. Telefon 738 84 181, og e-post knut.gronvik@reisevarehuset.no

BESTILLING: 
Deltakerpakkene bestilles elektronisk her.
Bestillingsfrist for deltakerpakkene er søndag 23. juni 2024. Disse utfaktureres fortløpende, senest uke 27, med 14 dagers betalingsfrist.
Avbestillinger som kommer inn etter 27.september vil ikke bli refundert fra arrangør, men må eventuelt søkes refundert fra den enkeltes reiseforsikring.

Med ønske om spesifikt hotell, vil bestillingene prioriteres i den rekkefølgen de kommer inn. Vi tilbyr dobbeltrom og enkeltrom.Til orientering har vi et begrenset antall trippelrom, som vil bli tildelt etter «først til mølla» prinsippet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har spørsmål!
Merete Stav Lervang: meretestav.lervang@handball.no, telefon 932 89 310
Ove Grubba: ove.grubba@handball.no, telefon 926 29 907 

SOSIALE AKTIVITETER:
Torsdag 24. oktober: ”Bli kjent – kveld” på Club Downtown, fra klokken 22:00. Downtovn er et av byens mest besøkte utested, og de er klare for å ta i mot oss torsdag kveld.
Fredag 25. oktober: ”Get together – fest” på Scandic Nidelven, fra klokken 20:00. Her serveres det en enkel buffet, samt at det blir live band og DJ.
Lørdag 26. oktober: NM Veteran bankett på Scandic Lerkendal klokken 20:00. Her blir det servert buffet, før det blir fest og dans.

Se invitasjon her!